Създаване на алтернатива на корупционния модел е сред приоритетите, за

...
Създаване на алтернатива на корупционния модел е сред приоритетите, за
Коментари Харесай

Демократична България написа манифест с политическите си цели |

Създаване на опция на корупционния модел е измежду целите, за които „ Демократична България “ ще търси поддръжката на гласоподавателите в идните парламентарни избори. „ Време е България да стане свободна, мощна, почтена и просперираща страна. Имаме ясна и измерима цел – да създадем България най-хубавото място за живот на Балканите! И имаме вяра, че до 5, най-много 7 години, можем да я реализираме! “. Това са част от задачите в Манифеста на „ Демократична България “ за изборите на 14 ноември.

В документа са обрисувани главните политически цели, които си слага „ Демократична България “. Сред тях са още: господство на закона, свободна стопанска самодейност, конкуренция и самостоятелни регулатори, почтеното служене на публичния интерес, запазване на природата, свободни медии; почтени избори.

„ Вярваме, че на 14 ноември жителите ще гласоподават за ръководство, което носи независимост, правда и рационализация “, акцентират от „ Демократична България “.

Манифест на „ Демократична България “

Време е да сложим цел и посока на смяната. Промяна, която слага България в центъра на картата. Време е България да стане свободна, мощна, почтена и просперираща страна. Имаме ясна и измерима цел – да създадем България най-хубавото място за живот на Балканите! И имаме вяра, че до 5, най-много 7 години, можем да я реализираме!
Демократична България има волята, знанията и опита да върне страната на нейните жители и да я сложим на пистата на ускорената рационализация. Вярваме, че на 14 ноември жителите ще гласоподават за ръководство, което носи независимост, правда и рационализация. Търсим доверието на гласоподавателите, с цел да създадем опция на корупционния модел, задушаващ развиването на България. Убедени сме, че гласоподавателите ще разпознаят в наше лице поредните и способени демократи, които са поръчител за ръководство, отстояващо правилата на:

• господство на закона;

• свободна стопанска самодейност, конкуренция и самостоятелни регулатори;

• почтеното служене на публичния интерес;

• запазване на природата;

• свободни медии;

• почтени избори.

Вярваме, че ние, свободните жители, можем дружно да изградим България, която се движи с висока скорост в развиването си към ясно заложена цел. И тя е да настигнем и задминем балканските си съседи по качество на живот в напълно близко бъдеще. Хората на България го заслужават – с целия си гений, познания, умения, качества – би трябвало да
имат причина да остават тук, вместо да търсят щастието си другаде.

Можем да го създадем като установим господство на правото. Можем да реализираме качествено възстановяване на благосъстоянието на българските жители и икономическо обновяване. Нашият проект е да:

• Рестартираме правовия либерален ред, посредством промени в Конституцията и законите, които да освободят институциите от мафиотския захват и да слагат прокуратурата под либерален контрол;

• Модернизираме коренно страната и подтикваме стопански напредък, учреден на нововъведенията и знанието, вложенията в научни проучвания, цифровата промяна в
стопанската система и обществените институции, напредничави регулации, по-качествени и повече работни места, които следват от това;

• Реализираме същински софтуерен и енергиен преход и зелено възобновяване от коронавирус рецесията, посредством вложение на ресурсите на Европейски Съюз и националния бюджет в планове с висока добавена стойност, в стимулиране на нови бизнес модели и повишение на конкурентоспособността на стопанската система ни. В обезпечаване на подобаващата инфраструктура за отприщване на предприемаческия заряд на българина;

• Развиваме човешкия капитал посредством ударни вложения в обучение и умения за бъдещето, в отговор на скоростта на смяната в актуалния свят, в здравето на нацията, в просвета и в обществена отбрана, в привличане и задържане на гениите и отключването на капацитета на Голямата България дружно с българските жители зад граница.

• Повишаване успеваемостта на работа на службите за сигурност и публичен ред, с цел да се гарантира отбраната на правата и свободите на жителите, териториалната целокупност,
независимостта и суверенитета на страната. Установяване на ефикасен парламентарен надзор върху институциите и звената от системата за запазване на националната  сигурност, публичен ред и битка с престъпността.

Така България ще заеме своето почтено място измежду сполучливите и развити страни, където свободата и предприемаческият дух основават богатство и напредък. България да стане най-хубавото място за живеене на Балканите за нас не е избирателен девиз. Това е ясна, краткосрочна цел. А напъните ни ще я трансфорат във факт. Време е да завоюва България!
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР