Създателят на емблематичния Бизнес парк в столичния квартал Младост -

...
Създателят на емблематичния Бизнес парк в столичния квартал Младост -
Коментари Харесай

Създателят на Бизнес парка строи нов жилищен комплекс за 300 милиона лева в покрайнините на София

Създателят на емблематичния Бизнес парк в столичния квартал " Младост " - немската компания " Линднер ", стартира построяването на нов план в покрайнините на града - жилищният комплекс " Резиденшъл парк Лозен ", чиято първа копка беше направена през днешния ден.

Първата фаза на плана планува построяването на 136 къщи, ситуирани на 55 декара и в които ще бъдат вложени общо 80 милиона лв..

По информация на вложителя 90% от парцелите в първия стадий са към този момент контрактувани, като цените варират сред 200 и 700 хиляди евро. Очакванията на Lindner са след края на плана да бъдат вложени общо 300 милиона лв..

" Комплексът реализира фантазията на градския човек за дом, даряващ успокоение и уют, качество на живот и непосредственост до природата на крачка от града ", сподели Георги Ранчев, шеф на " Линднер Имобилиен Мениджмънт " и на " Резиденшъл Парк Лозен ".

" Решението на Групата " Линднер " за нова инвестиция в България е явен знак, че бизнес средата в страната е постоянна ", сподели президентът на ГБИТК Тим Курт и цитира последната анкета на Германо-Българската индустриално-търговска камара, съгласно която 88% от фирмите членове на камарата декларират желанието си да влагат още веднъж в България.

Групата на Линднер е на пазара у нас от 1993 година, като за този интервал по думите на основния изпълнителен шеф на " Линднер Груп " АГ Хелмут Ланг компанията е вложила над 500 милиона лв..
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР