Създадената от Стефан Софиянски партия удари рамо на Стефан ЯневПредседателят

...
Създадената от Стефан Софиянски партия удари рамо на Стефан ЯневПредседателят
Коментари Харесай

Български възход се коалира със „Съюзът на свободните демократи“ за изборите

Създадената от Стефан Софиянски партия удари рамо на Стефан Янев

Председателят на Политическа партия “Съюз на свободните демократи ” Радослав Кацаров и водача на Политическа партия “Български възход ” Стефан Янев ще подпишат през днешния ден Споразумение за политическо съдействие за идните парламентарни избори.

Това оповестиха от ССД.

“Надявам се идващия парламент да излъчи по този начин нужното на страната ни в този миг постоянно държавно управление. Смятам обаче, коалиция “Български възход ” може да даде непоклатимост на ръководството. ” съобщи ръководителят на ССД Радослав Кацаров и изрази убеденост, че с общи старания дружно с сътрудниците, обединението ще реализира задачите си на тези избори.

ССД поема ангажимент структурите и да окажат поддръжка на Политическа партия “Български възход ” по време на предизборната акция. Двете обединения споделят общо виждане за осъществяване на политика основана на български консерватизъм, възобновяване на доверието и подсилване на институционалното начало.

*Съюзът на свободните демократи е основана от някогашния кмет на София Стефан Софиянски през 2001 година, откакто напусна Съюз на демократичните сили. През ноември 2003 година Софиянски, с кандидатура издигната от ССД, печели третия си мандат като градоначалник на столицата. През 2005 година партията взе участие в коалиция „ Български народен съюз “, дружно с БЗНС-НС на Анастасия Мозер и ВМРО-БНД на Красимир Каракачанов. Коалицията получава малко над 5% поддръжка и печели 13 места в Народното събрание
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР