Създаден с мисъл за създателите на съдържание и диктуващите тенденции,

...
Създаден с мисъл за създателите на съдържание и диктуващите тенденции,
Коментари Харесай

С намигване към миналото и поглед в бъдещето - Motorola razr 40 ultra е тук, за да преобърне напълно представите за сгъваемо устройство


Създаден с мисъл за основателите на наличие и диктуващите трендове, най-тънкият сгъваем смарт телефон razr 40 ultra впечатлява с първото в промишлеността прегъване по две оси, както и с най-големия и интерактивен външен екран на сгъваем смарт телефон. Razr 40 ultra се предлага извънредно и в цвета на годината на Pantone® - Viva Magenta.

Някога motorola Razr сложи мост сред модата и технологиите, трансформирайки се в едно от първите портативни устройства, показани на софтуерния пазар. Иконичният “флип ” дизайн на смарт телефона си остана знак на носталгия и огледало за тогавашните фешън трендове. Днес motorola предефинира визиите за сгъваемо устройство като показва идващото потомство razr, доказвайки за следващ път, че новаторският дизайн може изцяло да преобрази смарт телефон преживяването и да послужи за метод да изразиш себе си.

Запознайте се със фамилията на motorola razr 2023 - две нови устройства, които съчетават иконичен жанр и първокласни функционалности, с цел да дават новаторско мобилно преживяване. Всяка функционалност на тези двa толкоз отличителни смарт телефона е точно създадена, с цел да отговори на потребностите на актуалните консуматори, които преследват уравновесено смарт телефон преживяване, авангардни технологии и опцията да изразят себе си и своя жанр.

Това са смарт телефони, които не познават граници. Благодарение на съчетанието от емблематичен дизайн, наподобяващ типичен “телефон с капаче ” и новаторски функционалности, те ни придвижват обратно във времето, до момента в който сме вперили взор в бъдещето.

Motorola razr 40 ultra: Изрази себе си и своя жанр посредством най-големият и интерактивен външен дисплей1



Водещ в фамилията на razr е новият motorola razr 40 ultra, който има съвременен, извънредно комфортен джобен дизайн - най-тънкият сгъваем смарт телефон на пазара, в затворено положение. Устройството включва мощен мобилен процесор Snapdragon® 8+ Gen 1, дълготрайна батерия и най-големия външен екран от всички флип телефони.1

Освен всичко друго, новото потомство razr е извънредно интерактивно и подготвя опцията да изразиш себе си и своя личен жанр. Благодарение на безбройните благоприятни условия на външния екран, потребителите могат да вършат доста повече със своя смарт телефон, до момента в който е прегънат. Отговарянето на известия, ръководството на музика в Spotify, следването на инструкции на картата и следенето на настоящи известия и информация в никакъв случай не е било по-лесно.

Създаден с мисъл, за тези, които не следват трендове, а ги основават, основна специфичност на razr e опцията за персонализирането на въшния екран и стила на телефона, тъй че устройството се преобразява по отношение на всеки жанр и усет. Така потребителите могат да избират всред подбор от цветни динамични тапети и разнообразни стилове на moto часовника.

Потребителските панели пък разрешават сами да определите какво искатe да виждатe. Плъзгайки наляво или надясно, получавате елементарен и пряк достъп до игри, Гугъл News, времето, контактите си, Spotify или можете да видите известията си с един взор. Освен това панелът Apps ви дава достъп до съвсем всяко приложение, като Гугъл Maps или заплащане посредством Гугъл Wallet, непосредствено от външния екран.

С новия razr потребителите могат да употребяват смарт телефона си и под разнообразни ъгли, което предлага нови способи за взаимоотношение, снимане и основаване. Потребителите могат да накланят устройството под ъгъл, с цел да преглеждат елементарно предписания, до момента в който готвят, да следват онлайн тренировки, да организират видеочат с другари и други Или пък могат да употребяват телефона си като огледало или статив за снимане на зашеметяващи изображения и видеоклипове с опцията за hands-free запис. С помощта на опцията за снимане посредством жестове и автоматизираното хващане на усмивки2, razr може да снима независимо, а потребителите да уловят съвършения кадър и поза.

Потребителите могат да се насладят на всички тези функционалности на 3,6-инчов pOLED външен екран. Или пък могат да отворят устройството си в режим Flex View, с цел да гледат обичаното си наличие с най-високата разграничителна дарба в своя клас7 и да се насладят на милиарди нюанси на реалистични цветове.



Разнообразна система от камери: идеална за основаване на наличие и улавянето на съвършените “селфита ”

Motorola razr 40 ultra е основан с мисъл за основателите на наличие и разполага с мощен 12-мегапикселов датчик на главната камера за по-бърза и по-точна работа без значение от изискванията на осветление. Заснемайте фотоси с красиви фонове с мек фокус с помощта на необятната бленда и се възползвайте от вградената оптична стабилизация, която ще направи фотосите ви постоянно кристално ясни.

С помощта на външния екран потребителите имат достъп до главната камера за селфита или употребяват външния екран за обзор на наличието. Впечатляваща функционалност, която несъмнено ще бъде оценена от основателите на наличие е опцията да извърнат motorola razr 40 ultra и да употребяват 32МР камерата за селфита и видеоразговори. Или да запазят ръцете си свободни, като прегънат телефона в съвършен аспект за съвършеното селфи. Камерите се допълват от 13МР ултраширок + макровизуален обектив, който разрешава широкоъгълни фотоси, които побират 3 пъти повече в фрагмента, в сравнение с общоприетия обектив.



Иконичният “флип ” дизайн - Усъвършенстван

С новия razr 40 ultra, motorola дава на потребителите емблематичен детайл на носталгия, който черпи ентусиазъм от истинския RAZR V3, с цел да предложи съвременен, безпределно еластичен дизайн. При слагане в затворено състояние телефонът се сгъва напълно, като горният и долният борд се подравняват съвършено за реализиране на извънредно грациозен външен тип. Разгърнат, той разкрива впечатляващо равен, превъзходен, пълноразмерен pOLED екран.

В този модернизиран “флип ” смарт телефон, Motorola показва напълно модифициран дизайн, който включва първото в промишлеността прегъване по две оси, което прави размера на устройството още по-компактен. В съпоставяне с други сгъваеми смарт телефони на пазара, motorola razr 40 ultra е най-тънък, когато е подложен в затворено положение, а сгъването му се усеща извънредно гладно и безпроблемно.

Освен, че залага на впечатляващо тъничък дизайн, motorola razr 40 ultra прави поръчка да завоюва сърцето ви и с цветовата си гама. Компанията предлага смели варианти за новия motorola razr 40 ultra, в това число Pantone® Colour of the Year 2023 Viva Magenta; колорит, който е извънреден за motorola. Мощен и впечатляващ колорит, Viva Magenta връща razr към неговите корени, предавайки му най-модерно чувство, с лека доза носталгия Другите цветове включват типичен Infinite Black и гальовен Glacier Blue.

Усъвършенстван тон и мощна продуктивност



За меломаните, Razr 40 ultra предлага усъвършенствано аудио преживяване с Dolby Atmos®. Насладете се на по-богато многоизмерно аудио преживяване, което разкрива повече дълбочина, изясненост и елементи от всеки път, изключително при стартиране на музика посредством огромните стерео високоговорители или през слушалките.

За да добави този мощен тон, razr 40 ultra е оборудван и с мощния Snapdragon 8+ Gen 1, който зарежда всички неповторими функционалности на смарт телефона като в същото време разрешава повишение на продуктивността. Motorola е присъединила и дълготрайна батерия, която е по-голяма от предходното потомство razr и поддържа ултрабързо 30W TurboPower зареждане и безжично зареждане, което ви разрешава да сте постоянно на линия и постоянно в час със протичащото се към Вас.5

motorola razr 40 - компактна носталгия, с всички съществени функционалности



Съвременният консуматор търси уравновесено смарт телефон преживяване, заради което motorola показва и motorola razr 40. Устройството е основано за тези, които умеят да диктуват трендове и усети. За тези, които обичат да се открояват в тълпата, само че също по този начин и за цифровите минималисти, които желаят да се “изключат ” и да имат цялостен надзор върху своето устройство.

Моделът razr 40 се отличава със същия необикновено равен и ослепителен вътрешен екран и безпроблемно прегъване, тъкмо като модела razr 40 ultra. Най-забележимата разлика на новия razr 40 е по-малкият външен екран, който обаче резервира всички функционалности, предстоящи от един смарт телефон от висок клас. Този смарт телефон подчертава върху личното ви чувство за визия и жанр, като по едно и също време е в по-оптимизирани размер.

Новият razr 40 идва с характерен и моден външен тип, съчетаващ Gorilla Glass и първокласна “веган ” кожа. Той пасва отлично в ръката, гальовен е на досег и се предлага с съвременни цветове, подбрани в партньорство с Pantone, като да вземем за пример: Sage Green - актуален зелен звук, Vanilla Cream - същинска класическа бяла гама и Summer Lilac - тайнствен виолетов колорит.

Motorola razr 40 разполага и със датчиците с най-висока резолюция от всички сгъваеми устройства на motorola до момента, що се отнася до предната и задната система от камери. Заснемайте кристално ясни фотоси и селфита при всякаква светлина с 64 MP съществена камера и OIS. Създайте всевъзможни шедьоври - от спиращи дъха широкоъгълни фотоси до рисково близки проекти - с 13 MP обектив Ultrawide + Macro Vision. Освен това можете да употребява 32 MP предна камера и за висококачествени видеоразговори.



Уникално прекарване със софтуера на Motorola

И двата нови razr смарт телефона работят с Android 13 и оферират присъщото за motorola прекарване, в това число: елементарни жестове, персонализирани настройки за развлечение и опция за персонализиране съгласно стила на всеки консуматор. Освен това и двете устройства оферират богат набор от функционалности за сигурност, който ви подсигуряват, че данните на вашето усторйство няма да попаднат в непознати ръце.

motorola edge 40 Viva Magenta



Днес motorola показва и специфичното издание motorola edge 40 Viva Magenta, който приключва линията на фамилията edge 40, разполагащо с усъвършенствани функционалности като закривен екран, отбрана от прахуляк и вода, мощна 50MP камера и бързо зареждане в грациозен и моден дизайн.

Motorola edge 40 в Pantone® цвят на годината за 2023 Viva Magenta е съвършената композиция от жанр, дизайн и производителност; устройството е едно от най-тънките в своя клас (7,58 мм), с закривен стъклен екран без рамки.

Наличност и цени

За потребителите в България, razr 40 ultra ще бъде разполагаем от първата половина на месец юни и може да бъде закупен във всички телекоми и профилирани магазини за потребителска електроника на целесъобразна комерсиална цена от 2399лв.

За спомагателна информация и наличност се свържете с локалния PR екип.

Motorola razr 40 ще бъде пуснат в България през идващите седмици.

Motorola edge 40 Viva Magenta edition ще се продава в България, edge 40 ще бъде разполагаем от първата половина на месец юни и може да бъде закупен от профилираните магазини за потребителска електроника.

За Lenovo и Motorola

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) е компания с доходи от 70 милиарда щатски $ от класацията Fortune Global 500, която обслужва клиенти на 180 пазара по целия свят. Фокусирани върху смелата си визия за даване на по-интелигентни технологии за всички, ние създаваме технологии, които трансформират света, зареждат (чрез устройства и инфраструктура) и дават опция (чрез решения, услуги и софтуер) на милиони клиенти всеки ден и дружно основават по-приобщаващо, надеждно и стабилно цифрово общество за всички и на всички места. Motorola Mobility LLC е добита от Lenovo Group Holdings през 2014 година Motorola Mobility е дъщерно сдружение, напълно притежавано от Lenovo, и дава отговор за проектирането и производството на всички мобилни телефони и решения с марките Moto и Motorola. За да научите повече, посетете https://www.lenovo.com и прочетете за последните вести посредством нашия StoryHub и Motorola Global Blog.

Правни отводи от отговорност

Някои характерности, функционалност и спецификации на продукта могат да зависят от мрежата и да подлежат на спомагателни условия и такси. Всички те подлежат на смяна без предупреждение. RAZR® е записана комерсиална марка на Razor USA LLC; RAZR и RAZR-форми са употребявани с разрешението на Razor USA LLC. MOTOROLA, стилизираното лого M, MOTO и семейството марки MOTO са търговски марки на Motorola Trademark Holdings, LLC.ThinkShield е комерсиална марка на Lenovo. Snapdragon е комерсиална марка или записана комерсиална марка на Qualcomm Incorporated. Snapdragon е артикул на Qualcomm Technologies, Inc. и/или нейните дъщерни сдружения. Гугъл и Android са търговски марки на Гугъл, LLC. Dolby, Dolby Atmos и признакът с двойно D са регистрирани търговски марки на Dolby Laboratories Licensing Corporation. Произведено по лиценз на Dolby Laboratories. Всички други търговски марки са благосъстоятелност на съответните им притежатели. ©2023 Motorola Mobility LLC. Всички права непокътнати.

motorola razr 40 ultra/motorola razr+ и motorola razr 40/motorola razr са проектирани и създадени от/за Motorola Mobility LLC, напълно притежавано дъщерно сдружение на Lenovo.

1. Въз основа на следните характерности, които не се срещат в други отвесни флип телефони: 3,6 " екран, периодичност на освежаване до 144 Hz и разграничителна дарба 1056 X 1066.

2. Автоматичното снимане на усмивка може да разпознае до 5 лица/хора в един и същи кадър.

3. Идентификацията на цветовете PANTONE е само с художествена цел и не е предопределена да се употребява за спецификация. Вижте настоящите изявления на PANTONE Color за прецизен цвят. PANTONE и дизайнът на чипа PANTONE са благосъстоятелност на Pantone LLC в Съединени американски щати и/или в други страни. © Pantone LLC, 2023 година Всички права непокътнати. Това е оторизиран артикул на PANTONE, създаден по лиценз на Motorola Mobility.

4. Възможност за зареждане TurboPower™ единствено със зарядно устройство Motorola TurboPower™; съвместимо 33W зарядно TurboPower, включено в кутията, макар че устройството има оптималната опция за зареждане от 30 W. Зарядното устройство Motorola TurboPower™ 33 не усилва оптималната дарба за зареждане на устройството. Батерията би трябвало да е доста изтощена; скоростта на зареждане се забавя с напредването на зареждането. Всички изказвания за продължителността на живота на батерията са приблизителни и се основават на медианния консуматор, тестван в разбъркан профил на потребление (който включва както потребление, по този начин и време в режим на готовност) при оптимални мрежови условия. Действителната продуктивност на батерията ще варира и зависи от доста фактори, в това число силата на сигнала, настройките на мрежата и устройството, температурата, положението на батерията и моделите на потребление.

5. TurboPower и безжичното зарядно устройство се продават настрана.

6. Цените варират според от оператора; ще бъдат обявени от операторите при наличност

7. Въз основа на следните функционалности, които не се срещат в други отвесни флип телефони: 3,6-инчов екран, периодичност на освежаване до 144 Hz и разграничителна дарба 1056 X 1066.

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР