Съюзниците в Черно море могат да разчитат на САЩ. Путин

...
Съюзниците в Черно море могат да разчитат на САЩ. Путин
Коментари Харесай

Блинкен: Работим с България срещу чуждата дезинформация, помощта за Киев трябва да продължи

Съюзниците в Черно море могат да разчитат на Съединени американски щати. Путин мислеше, че съседите на Украйна в района ще бъдат разединени, само че сбърка. Това съобщи посредством видеовръзка държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен на Втората конференция, отдадена на сигурността в Черно море в границите на Международната Кримска платформа, която се организира в София.

Конференцията в Централния боен клуб се провежда взаимно от Министерствата на външните работи и на защитата на Република България и Министерствата на външните работи и на защитата на Украйна, в партньорство с Центъра за отбранителни тактики (Украйна).

" Работихме с България, с цел да възпрепятстваме задграничната дезинформация. Съюзниците ни в Черно море могат да разчитат на Съединени американски щати, с цел да бъде районът по-сигурен, по-проспериращ и по-интегриран. Трябва да продължим да поддържаме Украйна в направленията, по които то вършим и до момента, тъй че да си стъпи на краката ", уточни американският държавен секретар, представен от БГНЕС.

Антъни Блинкен означи нуждата от западната помощ за подсилване военните качества на Киев, развиването на демократичните институции и други

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР