Съюзниците от НАТО и ЕС трябва да осигурят допълнителна финансова

...
Съюзниците от НАТО и ЕС трябва да осигурят допълнителна финансова
Коментари Харесай

НАТО призова за допълнителна помощ за Украйна и приветства напредъка по приемането на Швеция в алианса

Съюзниците от НАТО и Европейски Съюз би трябвало да обезпечат спомагателна финансова поддръжка за Украйна, прикани през днешния ден генералният секретар на пакта Йенс Столтенберг. Ако съветският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През завоюва в Украйна, има същинска заплаха още веднъж да прибегне до използването на мощ, добави той на взаимна конференция с премиера на Черна гора Милойко Спаич в централата на алианса в Брюксел, съобщи Българска телеграфна агенция.

Приемането на Швеция в НАТО ще укрепи алианса в допълнение, поздравявам решението на турския парламент да ратифицира присъединението на страната към пакта. Благодаря на президента Реджеп Ердоган  Реджеп Ердоган Реджеп Тайип Ердоган - турски политик и министър председател. Роден на 26  февруари 1954 година в Истанбул. Завършва, че бързо сложи автограф под решението, добави Столтенберг.

Той приветства ясния израз на поддръжка, получен от унгарския министър председател и неговото държавно управление за одобрение на шведското участие. Очаквам Унгария да ратифицира документа незабавно след възобновяването на работата на Народното събрание в Будапеща, добави генералният секретар. Той посочи, че тази седмица е разговарял с Орбан и е получил уверения, че унгарският министър председател поддържа присъединението на Швеция към алианса. Разбрах, че унгарският парламент ще се събере в края на февруари, разясни Столтенберг. Разчитам на Унгария, че ратификацията ще се състои незабавно след възобновяването на съвещанията, съобщи той.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР