Съюзът между ПП и ДБ слага край на надеждата за

...
Съюзът между ПП и ДБ слага край на надеждата за
Коментари Харесай

Петър Москов: Съюзът между ПП и ДБ слага край на надеждата за смислена дясна политика

Съюзът сред Политическа партия и Демократична България поставя завършек на вярата за смислена дясна политика от актуалните огромни политически играчи. Това съобщи пред БНР Петър Москов, водач на партия " Консервативно обединяване на десницата " - КОД.

Десните свободни хора, разочаровани от неуспеха на десницата в България, приканват за съюз, работещ за една самостоятелна България. В тази самодейност вземат участие Петър Москов, Цецка Бачкова, Стоян Радев и други.

" Десницата в посткомунистическа България не се състоя. Случи се една машинация, трансформирала партийните секретари в икономическа олигархия. Постави се ляв дневен ред на безплодно харчене на средства. Състоя се имперската упоритост на Кремъл да не позволява европейска и самостоятелна България, “ изясни водачът на КОД.

Изразителите на десните политики от близкото минало-ДСБ и Съюз на демократичните сили, бяха погълнати и претопени, уточни Москов.

" Десницата не е показана в българския парламент, " безапелационен е той.

В последните години диалогът за политика и бъдеще се организира от ден на ден сред леви и още по-леви обединения, счита той.

„ Ако отворите предизборната стратегия на Политическа партия, ще видите точки, които плануват увеличение на пенсиите, помощите и заплатите, както и евтини заеми. За тези хора, с леви позиции, смяната наподобява по този начин. Присламчването на Демократична България дефинитивно претопява концепцията, че тази партия може да бъде бранител на десните стопански политики и полезности, “ разяснява Петър Москов.

Москов уточни, че е належащо обединяване на хората, вярващи в правилата на самостоятелната самодейност и в нуждата от реализиране на самостоятелност от външни сили в страната ни. Той счита, че КОД би могъл да бъде фиктивен притежател на парламентарните избори на единодушието към тези цели, а всеки, който ги поддържа, би могъл да се причисли.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР