Сайтовете за колективно пазаруване са пълни с оферти за атракции,

...
Сайтовете за колективно пазаруване са пълни с оферти за атракции,
Коментари Харесай

Екстремни атракции без застраховка край Пловдив

Сайтовете за групово извършване на покупки са цялостни с предложения за атракции, свързани с полети от дребни летища и площадки край Пловдив, откри инспекция на „ Марица “. Сред тях е и предлагането за панорамно издигане с балон през уикенда от летище Белозем, където е работел и починалият водач Стефан Василски. Срещу цена от 29,90 лева за двама се подсигурява 10-минутно преживяване с панорама на покрайнините от въздуха. Вторият вид е 30- или 60-минутен полет с балон, гарниран със снимане и шампанско. Възможностите та са 1, 2-ма или 3-ма души, като цените варират от 147 до 517 лв..

Друго адреналиново прекарване обезпечава летището край село Маноле, наоколо до могилата Малтепе. Там против 60 лв. се предлага 20-минутен умел урок по хвърчене с инструктор в дребен двуместен аероплан, като екстрата е опцията клиентът самичък да ръководи за малко машината. Предишната оферта беше за 15 минути и струваше 70 лв.. От 12 април до през вчерашния ден единствено в платформата „ Грабо “ имаше взети 23 ваучера.

Сред най-често срещаните „ въздушни “ оферти е и тандемен полет с парапланер от площадката до лифта край Сопот. В композиция с видеозаснемане удоволствието коства 110 лв..

В някои от офертите е записано, че клиентът наложително подписва декларация за освобождение от отговорност. Никъде в тях не се загатва и за някакъв тип застраховка при акцидент.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР