Сайтът TMZ пусна изненадваща снимка на уелската принцеса, която никой

...
Сайтът TMZ пусна изненадваща снимка на уелската принцеса, която никой
Коментари Харесай

Бомба: Ето я Уелската принцеса на първо фото след изненадващата операция на корема

Сайтът TMZ пусна изненадваща фотография на уелската принцеса, която никой не е виждал след незабавната интервенция, която Кейт претърпя през януари. Фотото е направено в понеделник рано сутринта около Уиндзор. На фрагментите можем да забележим Кейт, която се вози с дружно с Карол Мидълтън на предната седалка на Audi 4x4, което старата дама ръководи, а принцесата носи слънчеви очила, и на лицето й се чете прекомерна съвестност.

От английският Дейли Мейл допускат, че фотографията е направена някъде към 9 часа сутринта, а двете дами се връщат от учебното заведение където учат децата на кралската двойка.

Това е първата обществена поява на уелската принцеса, откогато кралската двойка и децата им честваха Рождество Христово в Сандрингам. Но фотото повдигна повече въпроси, от едвам даде  изясненост какво в действителност е здравословното положение на обичаната принцеса на британците.

Някои консуматори подозират, че фотографията може да е подправена или направена по-рано. Може на нея да е сестра й Пипа. Двете с Кейт не са близначки, но  си наподобяват и от надалеч всяка жена може да мине за Катрин.

Въпреки това от дворецът не са почтени с поданиците си и не престават да размотават обстановката с Кейт. Но поради интереса на хората от целия свят доста скоро истината ще излезе нескрито по този начин или другояче.

Автор: Блиц,бг

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР