Сайтът на фалиралия врачански всекидневник „Конкурент“ опорочи по недопустим начин

...
Сайтът на фалиралия врачански всекидневник „Конкурент“ опорочи по недопустим начин
Коментари Харесай

Срамота, колеги! Врачанският „Конкурент“ опорочи тъгата на Монтана по виден дарител /доказателство/

Сайтът на банкрутиралия врачански ежедневник „ Конкурент “ опорочи по неприемлив метод тъгата на жителите на Монтана по изтъкнат донор, видя организация BulNews.
Вчера основният редактор на потъналия в давност електронен портал Георги Александров, прочут в обществото като Гошо Синдика, разгласява новината, че е умрял живеещият във Франкфурт огромен донор Димитър Маринов. В поместения материал напоително се припомня на читателите какъв патриот е бил покойникът, като се цитира и кметът на Монтана Златко Живков, който е декларирал, че си е отишъл един огромен българин.
Всичко щеше да е наред, в случай че Гошо Синдика не беше объркал името на този благороден спомоществовател и вместо родното му име Кирил, не беше го прекръстил на Димитър. Грешката беше забележима към час и едвам откакто BulNews разгласява своя материал за кончината на видния българин, от „ Конкурент “ се усетиха и тихомълком я отстраниха.
За придирчив публицист като Георги Александров това е всеизвестен гаф. Да тръбиш непрестанно във вестника и уеб страницата си комплексарските „ Конкурент-сайтът на Северозапада “ и „ Конкурент-пулсът на Северозапада “ и да не можеш да напишеш правилно най-малко едно име, е прекомерно показателно. Очевидно зад фасадата на умиращото издание царува цялостен непрофесионализъм, комбиниран с непросветеност.
След тази обидна неточност, която опорочи паметта на родения във Винище Кирил Маринов, кметът на Монтана има цялостното право да приключи контракта си за осведомително обслужване с „ Конкурент “. Няма никаква логичност да се заплаща на такава медия, а отсреща да се получава отпадък.
И знаете ли кое в последна сметка е най-лошото? Това, че към момента излиза вестника и работи уеб сайтът на „ Конкурент “? Не.
Най-лошото е, че арогантният основен редактор Георги Александров не се извини за бруталната издънка. А това е засегнатост за всички близки, родственици и другари на най-големия донор на Монтана.
Затова изцяло справедливо читателите могат да стартират да бойкотират уеб страницата и да спрат да четат фалшив новините на „ Конкурент “. Всекидневникът към този момент банкрутира, време е и фабриката за подправени вести да бъде затворена.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР