Съвсем в реда на нещата е да разбираме как се

...
Съвсем в реда на нещата е да разбираме как се
Коментари Харесай

Успява ли Prey да се справи с конкуренцията?

Съвсем редно е да разбираме по какъв начин се показват филмите откакто са пуснати. С тези по кината е по-лесно, тъй като статистиката от бокс офиса е елементарно налична.

Но не същото важи за филмите, които се пускат по стрийминг платформите. Към момента само Netflix пуска статистика за гледаемостта на продукциите, която може и да е леко противоречива, само че въпреки всичко я има. Конкурентите обаче към този момент са пас.

От Hulu обаче взеха решение да създадат включване. Стрийминг платформата твърди, че Prey - новото попълнение във франчайза за " Хищникът " е сложило връх по гледаемост. За първите три дни от стартирането си Prey е бил най-гледаната продукция в Hulu, както и в Star+ за Латинска Америка и Disney+ за останалите територии.

Разбира се, не се загатват детайлности или пък съответни данни, написа The Hollywood Reporter. Prey може и да се оказа шлагер в стрийминг платформата, само че доста почитатели се питат за какво 20th Century и Disney взеха решение филмът да пропусне кината.

Решението им обаче може и да е разумно, тъй като последният филм от франчайза -  " Хищникът ", се оказа меко казано неуспех. А следващ подобен сега би коствал много по-скъпо на студиото.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР