Съвсем скоро Ботев Пд ще се намеси в битката за

...
Съвсем скоро Ботев Пд ще се намеси в битката за
Коментари Харесай

Антон Зингаревич: Съвсем скоро Ботев Пд ще се намеси в битката за върха в българския футбол

Съвсем скоро Ботев Пд ще се намеси в борбата за върха в българския футбол. Това съобщи мажоритарният притежател на Ботев Пд Антон Зингаревич в особено видеообръщение към почитателите на " канарчетата " по случай коледните празници.


Пълен текст на видеообръщението на Зингаревич:

" Уважаеми ботевисти, скъпи другари,

В навечерието на светлите Коледни и Новогодишни празници се обръщам към вас с пожелания за доста здраве, благополучие, фамилен уют и щастливи споделени мигове с обичания ни Ботев.

Нека през идната 2024 година бъдем още по-силни, по-сплотени и вярващи в положителното бъдеще на Ботев Пловдив. От името на цялото управление на клуба ви подсигурявам, че напъните, които поставяме, с цел да върнем Ботев на мястото, което му приляга, ще бъдат удвоени и аз имам вяра, че радостните и щастливи мигове за “жълто-черните ” занапред предстоят. Ще създадем нужното да продължим построяването на всички професионални посоки в клуба, като усилим позициите си там, където към момента имаме недостатъци.

През последните няколко месеца Ботев стартира основаването на екип и конструкция, които ще му разрешат напълно скоро да се намеси в борбата за върха в българския футбол, както и показва почтено Пловдив в европейски клубни шампионати.

Не на последно място ще продължим да работим и за това Ботев да върне имиджа си на уважавана социална институция, с която всички последователи да се гордеят.

Приемете откровената ми признателност за безрезервната поддръжка и любов, с която подпомагате непрекъснато нашите старания в подетата задача.

Весели празници! И единствено Ботев! Благодаря ви! ". /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР