Съвсем скоро – само преди две седмици, в кралското семейство

...
Съвсем скоро – само преди две седмици, в кралското семейство
Коментари Харесай

Топ астроложка направи сензационно предсказание на Меган и Хари

Съвсем скоро – единствено преди две седмици, в кралското семейство се появи нов член – дребният Арчи – първороден наследник на херцозите на Съсекс – Меган Маркъл и принц Хари. Това несъмнено беше дълго чакан миг, а напрежението към раждането на малчугана беше почнало да ескалира, откакто стана ясно, че Меган към този момент придвижва плода.

Е, Арчи към този момент е на бял свят, само че слуховете към Меган и Хари не стопират. Броени дни след раждането на бебето още веднъж имаше безчет мнения, че Меган не е пропуснала и този път да сгафи и да наруши кралските закони, както по принцип обича да прави. Тя не сподели бебето незабавно след раждането и също така имаше подозрения, че Меган е родила доста по-рано в сравнение с оповестиха медиите.

По-късно, формален документ удостовери датата и мястото на раждане – първокласната болница в Лондон „ Portland Hospital “, в която раждането възлиза на цена сред 15 000 и 500 000 паунда, според от дължината на престоя и прищявките на родилката.

И до момента в който еуфорията към бебето на Меган тече, топ астроложка направи сензационно предсказване за двамата млади родители. Ако думите й се окажат истина, вероятността в кралския двор да избухне величествен скандал, в който херцогинята на Съсекс е основно настоящо лице, е доста огромна.

Тя твърди, че в напълно близко бъдеще в фамилията на принц Хари и Меган Маркъл може да се появи ново попълнение. По думите на астроложката, херцозите най-вероятно ще си осиновят детенце от друга страна. Това щяло да се случи в околните няколко години.

„ Раждането на второ дете, даже осиновяване от чужбина, най-вероятно ще се случи в фамилията през 2021 или 2022 година “, цитира Express.co.uk Адамс. “, написа blitz.bg.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР