Съвсем, съвсем малко остава до старта на осмия сезон на

...
Съвсем, съвсем малко остава до старта на осмия сезон на
Коментари Харесай

Часове преди старта на ''Като две капки вода''! Какво знаем за шоуто, какво да очакваме?

Съвсем, напълно малко остава до старта на осмия сезон на шоуто " Като две капки вода ". В него, въпреки и с доста комизъм и смях, сили ще премерят 9 известни лица, които към този момент нямат самообладание да " влязат " в непозната кожа.

Това няма да е напълно елементарно и участниците към този момент го осъзнават. Ето с какви настройки влизат в шоуто:

Виж още: Адел изуми всички на женитба! Певицата се стопи още повече, стана неузнаваема

DARА

Младата певица си мечтае да ѝ се падне за реплика Джъстин Бийбър, само че признава, че няма да съжалява, в случай че ѝ се падне Азис. " Ще дам всичко от себе си, само че задачата ми е да надскоча себе си и качествата си посредством това предизвикателство. Искам да се развличам и на хората да им е прелестно ", показа тя пред камерите на NOVA.

Виж още: Сватба ще има! Николета Лозанова отново ще е младоженка, ще има ли второ дете?

Фики

Изпълнителят беше измежду първите оповестени лица, като за задачите на шоуто даже обръсна емблематичната си брада. " Гостувах в студиото, когато Миро правеше моя облик и гледайки го от публиката, още тогава си мислех, каква тръпка и предизвикателство е това ", призна Фики, само че не конкретизира за кои облици се вълнува най-вече.

Виж още: Няма мъжка, няма женска работа! Как Теа и Наум се оправят с развъждането на дребната Амая?

Galia

Става въпрос за Галя от дует Каризма, която си взе дълга отмора от сцената. " Да влезеш в ролята на обичани свои актьори и идоли е очарователно мощен и покъртителен миг за всеки от нас като реализатор. От друга страна детайлът на безкрайна веселба, което прави предаването толкоз известно, ти дава свободата да се насладиш на едно необикновено шоу, в което сме дружно с куп сътрудници, експерти и страхотния екип на предаването – едно цяло съзвездие единствено по себе си ", съобщи Галя.

Виж още: Синът на Диляна Попова с паранормални качества! Борил си приказва смайващи неща!

Тото

Влогърът и реализатор от СкандаУ чака премеждие без искания и с откровени усмивки. Ами, нямаме самообладание!

Луна

Всичко е допустимо за Луна Президент. И това не е наше умозаключение, а заявление от певицата, която няма самообладание да излезе от зоната си на комфорт, с цел да радва публиката.

Маги Джанаварова

Приключението след " Маскираният артист " продължава. " Нямам самообладание и доста се вълнувам за присъединяване си в " Като две капки вода ". Нека приключението стартира на 24 февруари! "

Димитър Маринов

Деветият участник предходната година беше част от журито, въпреки и като посетител. " Удоволствието и страстта, които претърпях през тези няколко часа, са почтени на вълнението от Оскарите. Щастлив съм, че ще бъда част от всичко това ", показа артистът.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР