Съвсем наскоро робо прахосмукачка се опита да избяга от хотел

...
Съвсем наскоро робо прахосмукачка се опита да избяга от хотел
Коментари Харесай

Робо прахосмукачка с бунтовнически уклони се опита да избяга от хотел във Великобритания

Съвсем неотдавна робо прахосмукачка се опита да избяга от хотел във Англия, където бе заставена да чисти човешките бъркотии срещу волята ѝ.

Прахосмукачката, закупена от Travelodge в Кеймбридж, напуща новото си работно място на 20 януари. Опитът за бягство е регистриран цели 15 минути по-късно, предава " Би Би Си ". Първоначалните опити за намирането ѝ се оказват безплодни.

„ Работя в Travelodge и през днешния ден забелязах, че една от новите ни робо прахосмукачки е плюла на петите си “, споделя един от нейните похитители в Reddit.

„ Обикновено усещат прага на входа и вършат кръгом, само че тази е решила да избяга. Забелязах чак след 15 минути. За това време може да е отишла безусловно на всички места. Ако я откриете и я върнете, на бара ви чака едно гратис пиво. “

„ Те не са съвместими с което и да е друго зарядно или док станция. Съответно един път щом батерията им се изхаби, са безполезни. Предполагам някой към този момент я е взел, само че човек не престава да се надява. Моят дребен другар ми липсва. Благодаря. “

Хората, несъмнено, незабавно допускат, че това е началото на протеста на роботите – първата стъпка към отхвърлянето на човешкото господство.

„ Вероятно някоя робо косачка я е приютила при себе си – разяснява консуматор в Reddit. – В рамките на седмици ще чуем трополенето на дребни робо крачета. Обречени сме. “

Оказва се обаче, че робо прахосмукачката се е заклещила в плет наоколо и батерията ѝ се е изтощила. Тя е открита на идващия ден. Собствениците на хотела съумяват да си я върнат и да я принуждават още веднъж да работи, отлагайки по този метод неизбежния провал на човечеството с няколко десетилетия.

Източник: IFLScience

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР