Съвсем наскоро риалити звездата Джино Бианкалана се похвали със супер

...
Съвсем наскоро риалити звездата Джино Бианкалана се похвали със супер
Коментари Харесай

Сълзи след радостта: Какво разплака Джино Бианкалана?

Съвсем неотдавна риалити звездата Джино Бианкалана се похвали със супер вест - той и годеницата му Кристиана станаха родители на момиченце.

Новината се появи първо в мненията под фотосите му, а след това се появиха и първите снимки на бебето в профилите и на двамата. 

Виж още: Джулиана Гани се стяга за 14 февруари, тренира крепко и пазари еротично долни дрехи

Джино по този начин и не разкри по какъв начин се споделя момиченцето, нито пък я сподели, както да вземем за пример направи Джулиана Гани, само че пък сподели по какъв начин е отпразнувал по този начин значимия ден. 

Е, както се споделяше, животът е наслада и горест. След хубавия миг за двойката, пристигнаха и малко проблеми. За тях показа Джино, който пусна фотография, а тя сигурно може да накара всеки авто почитател да му съчувства:

 https://www.instagram.com/gino_biancalana/

Семейният автомобил очевидно е на ремонт! Или най-малко не наподобява в положение, в което може да бъде подкарана. Ние обаче по никакъв начин не се тормозим за Джино, тъй като знаем, че колите са му пристрастеност и в гаража има още няколко, които не отстъпват нито на лукса, нито на габаритите на ремонтираната.

Виж още: Когато филтърът не ти е другар: Андреа стана за смях, била по-пошла и от OnlyFans

Прави усещане, че Кристиана, половинката на Джино, е извънредно спестовна онлайн напоследък. Вероятно тя се е посветила на грижите за бебето, а последната ѝ обява е от изписването им от столична частна болница.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР