Съвременните вещици не приличат на вещиците от древността, които са

...
Съвременните вещици не приличат на вещиците от древността, които са
Коментари Харесай

Как да разпознаем съвременната вещица

Съвременните вещици не наподобяват на вещиците от древността, които са проклинали цели села, и те са измирали, или пресичат млякото на кравите. Но все пак вещиците съществуват и има избрани признаци, по които могат да бъдат разпознати.

Съвременната градска магьосница е жена, която има специфични особености – планува по какъв начин ще се развият нещата и даже от време на време могат да въздействат върху развоя на събитията.

Такива дами се плашат от личните си мисли, тъй като те постоянно се сбъдват. Съвременните вещици са умни, много красиви, очите им блестят по необикновен метод. Те постоянно са като че ли замислени за нещо, което другите хора не могат да схванат и да усетят.

Вещицата задава доста въпроси на мъжете. Непоправима флиртаджийка е, а директно заложените въпроси провокират единствено усмивка, само че не и отговор от нейна страна.

 Как да разпознаем актуалната магьосница

Съвременната магьосница гледа по необикновен метод, леко разфокусирано. Тя е с съвсем мъжки метод на мислене, изцяло й липсва това, което е известно като женска логичност. Преди да стартира да плаче, такава жена се пробва да проучва обстановката и да разбере повода. В нея има повече здрав разсъдък, в сравнение с страсти.

Вещицата се отличава с грациозна походка, изящна шия, китки и ходила. Походката и придвижванията са изтънчени. Вещиците доста дълго резервират младостта си, с което провокират злоба у своите връстнички. Това се дължи на уменията им вярно да балансират силата си.

Вещицата постоянно притегля вниманието на мъжете – където и да се появи, без значение дали е в рейса, в офис, в ресторант, тя постоянно е знак на женския съблазън. Вещицата може да получи всеки мъж, стига да изиска това.

За страдание обаче актуалната магьосница страда в персоналния си живот, макар че има доста обожатели. Мъжете обаче рядко желаят да се обвържат с такава жена, а и са сигурни, че тя няма да им е вярна.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР