Съвременните проблеми са причинени от разпространението на избухливостта и гнева,

...
Съвременните проблеми са причинени от разпространението на избухливостта и гнева,
Коментари Харесай

Съдът в Индия се произнесе относно причината за „всички проблеми на земята“

Съвременните проблеми са породени от разпространяването на избухливостта и гнева, с която може да се оправим, като се откажем от клането на крави, чиито премеждия носят злополучие за хората, постанови арбитър в Индия. 

Съд в индийския щат Гуджарат осъди обвинен контрабандист на крави на пожизнен затвор, а по време на оповестяването на присъдата, арбитър Самир Винодчандра Виас сподели, че всички проблеми на света ще бъдат решени, когато се спре клането на крави, пишат тамошните медии.

 „ В деня, в който нито капка кравешка кръв не падне на земята, всички проблеми ще бъдат решени и благосъстоянието на земята се възцари ”, се споделя в решението на съда.  Там се акцентира още, че кравата е освен животно, само че и въплъщение на майката.

 Лошото превозване и клането на крави е „ въпрос на болежка и тъга “, продължи съдията, а „ къщите, направени от кравешка тор, не се въздействат от атомна радиация “.  Според него кравешката урина служи като лек за доста нелечими заболявания и „ в случай че кравите останат нещастни, тогава нашето благосъстояние и имущество изчезват “.  Виас акцентира, че популацията на кравите е намаляла фрапантно и един ден ще пристигна време, когато кравите ще ги гледаме единствено на картинка.

„ Проблемите, които съществуват през днешния ден, са свързани с разпространяването на гнева и избухливия характер.  Единствената причина за растежа им е клането на крави.  Докато това не бъде изцяло неразрешено, изменението на международния климат не може да бъде спряно “, постанови съдът.
 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР