Съвременните жени все повече показват качества като целенасоченост и ефективност. Много

...
Съвременните жени все повече показват качества като целенасоченост и ефективност.
Много
Коментари Харесай

Сексоложка даде безценни съвети: Ето как да съблазните даден мъж

Съвременните дами от ден на ден демонстрират качества като целеустременост и успеваемост.
Много от тях бързат да създадат сполучлива кариера и да се осъществят. Вярно е, че в връзките с мъжете прекомерната самодейност може единствено да навреди.
Психологът-сексолог доктор Анастасия Панова описа по какъв начин да се държи една дама, с цел да заинтересува представителя на мощния пол.
„ Според експерта не можете да „ дърпате одеялото към себе си “ - по този метод елементарно можете да отблъснете мъжа. Той към момента е преобладаващ в по природа.
Така че е по-добре да му оставите правото да взема решения. Инициативата е допустима за мъжа. По-добре да се направи без напън “, прецизира сексоложката.
„ Идеален образец е да речем едно пътешестване. Ще заминете някъде, само че къде, по кое време, с какво, къде ще отседнете – оставете на мъжа да реши. Така ще се усеща значим, а и ще има чувството, че е създадем нещо значимо за вас “, даде образец Панова.
„ Ако за първи път излизате с даден мъж, само че желаете да има и последващи срещи, то е значимо да следвате съответни три правила “, споделя сексоложката.
Първо, би трябвало да сте откровени и почтени. Не би трябвало да носите маска и да се преструвате на нещо, което не сте. Важно е да се позиционирате по този начин, както се чувствате.
Освен това не давайте препоръки и рекомендации, в случай че не сте помолени (особено на първа среща). Уважавайте мнението и дейностите на мъжа. В противоположен случай – женитба няма да има.
И третото предписание е да проявявате интерес към колегата си. Експертът изясни, че с цел да започнете да излизате, е значимо да изберете вярното място и конюнктура.
Например, за вас е значимо мъжът да обича да чете, може да отидете да потърсите своя принц в книжарница или галерия. Там можете да започнете диалог за избрани книги и затова да се запознаете.
Специалистът даже даде практични препоръки по какъв начин да започнете връзка. Например, вие сте в книжарница и не можете да вземете том от висок рафт - помолете мъж да помогне. Тук можете да попитате за неговите желания към книгите.
Приблизително същото може да се направи в галерията. Например, възхищавате се на една и съща работа. Това е подобаващ миг да се запитаме за какво харесва подобен вид мъже.
Същото важи и за връзката в Интернет. Преди да изпратите известие на човек, най-добре е първо да проучите неговия профил и ползи. Ако се интересувате от нещо общо умерено може да започнете диалог на тази тематика. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР