Съвпадът на Меркурий и Венера е доста опасен аспект, който

...
Съвпадът на Меркурий и Венера е доста опасен аспект, който
Коментари Харесай

Меркурий в съвпад с Венера: днес е най-опасният понеделник от месеца

Съвпадът на Меркурий и Венера е много рисков аспект, който носи доста проблеми и генерира доста отрицателна сила. Според прогнозите на астролозите. Комбинацията от тези два галактически обекта ще направи днешния ден извънредно неподходящ.

Има няколко неподходящи аспекта в астрологията, само че съвпадът е най-опасният , изключително в случай че става дума за две планети, които са най-близко една до друга, и даже за тези, които са най-близо до Земята. Венера и Меркурий дават отговор и на двете условия, тъй че това изяснява за какво този понеделник ще бъде толкоз рисков.

Ето какви проблеми ни чакат през днешния ден и по какъв начин да ги избегнем:
 Меркурий в рисков съвпад с Венера: какви проблеми ни чакат през днешния ден и по какъв начин да се предпазим  Меркурий в рисков съвпад с Венера: какви проблеми ни чакат през днешния ден и по какъв начин да се предпазим  Меркурий в рисков съвпад с Венера: какви проблеми ни чакат през днешния ден и по какъв начин да се предпазим  Меркурий в рисков съвпад с Венера: какви проблеми ни чакат през днешния ден и по какъв начин да се предпазим
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР