Съвместните военни учения на САЩ и Южна Корея, както и

...
Съвместните военни учения на САЩ и Южна Корея, както и
Коментари Харесай

КНДР страховито: Войната на Корейския полуостров е неизбежна

Съвместните военни учения на Съединени американски щати и Южна Корея, както и неотдавнашните заявки на американски държавни чиновници демонстрират, че Вашингтон се приготвя за удар по Северна Корея. Това се акцентира в известие на официозната новинарска организация на КНДР, базирайки се на изявление от севернокорейското външно министерство. Севернокорейските дипломати са подчертали, че " войнствените заявки на американски политици и ученията, ориентирани против КНДР, провокират паника ".

От външното ведомство на КНДР акцентират още, че изказванията на американските публични представители са предизвестие за това, че КНДР би трябвало да се приготвя за война на Корейския полуостров.

Според севернокорейските дипломати през днешния ден имало единствено един открит въпрос: по кое време стартира войната. В Пхенян увериха, че не желаели въоръжена борба, само че няма да я избегнат.

Тренировките са свързани с разнообразни сюжети по време на война, в това число и симулирани прецизни удари върху фиктивни нуклеарни цели и ракетни цели

Съвместните американско-южнокорейски учения под наслов " Бдителен ас " започнаха на 4 декември и ще продължат до на следващия ден (8 декември). Тези съвмести маневри са най-големите в историята.

Ученията на Съединени американски щати и Южна Корея се организират на фона на ракетните тествания на Северна Корея, последното от които беше извършено в края на ноември.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР