Съветниците в Берковица дадоха съгласието си ОУ „Св.св. Кирил и

...
Съветниците в Берковица дадоха съгласието си ОУ „Св.св. Кирил и
Коментари Харесай

3 язовира дадоха на държавата съветниците от Берковица

Съветниците в Берковица дадоха единодушието си ОУ „ Св.св. Кирил и Методий “ в Замфирово да бъде включено в листата със предпазени учебни заведения за образователната 2020/2021 година Градското Второ главно учебно заведение „ Христо Смирненски “ пък към този момент е част от листата на средищните детски градини и учебни заведения за идната образователна година.
Главният специалист „ Образование” в общинската администрация Венета Асенова даде информация за привършване на образователната 2019/2020 г, проблеми и ограничения за решаването им и готовността за сполучливо осъществяване образователния развой през новата 2020/2021 година
На съвещанието на локалния парламент беше показан докладът на Неправителствени организации и спортните клубове в Община Берковица за 2019 година, както и докладът за активността на Център за настаняване от фамилен вид за пълнолетни лица с умствена назадничавост за 2019 година, докладван от шефа на общественото заведение Цветко Русинов.
Сенаторите гласоподаваха за безплатно прекачване на правото на благосъстоятелност на страната на три язовира, които не могат да бъдат стопанисвани и ръководени от общината. Въпросните водоеми са „ Широка поляна “, „ Мишковец “ и „ Валога” в село Гаганица.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР