Съветникът на Ред Бул доктор Хелмут Марко най-после коментира слуховете,

...
Съветникът на Ред Бул доктор Хелмут Марко най-после коментира слуховете,
Коментари Харесай

Доктор Марко коментира слуховете за връщането на Фетел

Съветникът на Ред Бул лекар Хелмут Марко най-сетне разяснява слуховете, че 4-кратният международен първенец Себастиан Фетел може да се върне в спорта, с цел да заеме мястото му.

Фетел се отдръпна от Формула 1 в края на предишния сезон като най-успешния водач, излязъл от програмата за млади водачи на Ред Бул, а германецът напусна отбора в края на 2014, когато записа извънредно несполучлива отбрана на последната си международна купа без нито една победа.

Себ към момента не е коментирал какво счита да прави в близко бъдеще, като за последно при започване на годината изясни, че се изкушава от концепцията да започва в някое рали.
 Фетел не скърбя, че се отдръпна от Формула 1 макар възхода на Астън Мартин Фетел не скърбя, че се отдръпна от Формула 1 макар възхода на Астън Мартин
„ Все още поддържаме контакт със Себ – удостовери лекар Марко пред швейцарския вестник Blick. – Себ към момента е във етапа, в която се преоткрива и не мисля, че той ще желае още веднъж да пътува по всички надпревари от календара, да работи повече, освен това за много по-малко пари! ”
 Квят: Ред Бул ме наръгаха в гърба при промяната с Макс Квят: Ред Бул ме наръгаха в гърба при промяната с Макс
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР