Съветникът на американския президент по националната сигурност Джон Болтън предвижда

...
Съветникът на американския президент по националната сигурност Джон Болтън предвижда
Коментари Харесай

Съветник на Тръмп по националната сигурност ще подготвя срещата с Путин

Съветникът на американския президент по националната сигурност Джон Болтън планува да посети при започване на идната седмица Москва за подготовка на среща сред държавните глави на Съединени американски щати и на Русия, съобщи " Интерфакс ", като се базира на осведомени източници от Вашингтон.

Чуждестранни медии допуснаха по-рано, че Владимир Путин и Доналд Тръмп може да се срещнат в средата на идващия месец - след лидерския конгрес на НАТО в Брюксел, плануван за 11 и 12 юли, в една от европейските столици, вероятно Виена.

" Таймс " написа, че " американски представители преглеждат опцията за срещи или преди форума на върха на НАТО, или откакто завърши визитата на Тръмп във Англия ". Изданието твърди, че Лондон е угрижен от разновидността за среща през юли, изключително в случай че се състои преди форума на НАТО. Според събеседници на английския вестник възможна среща Путин-Тръмп може да се отрази на полемиките за " въздържане на съветската експанзия " на форума на НАТО в Брюксел.

Прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков съобщи на 19 юни, че към момента няма никаква изясненост по въпроса за възможна среща сред Путин и Тръмп. По-рано той изтъкваше, че вид за среща сред двамата президенти преди форума на НАТО не се разисква, припомня " Интерфакс ".

Всичко, което би трябвало да знаете за: Президентът Тръмп (759)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР