Съветник в Министерския съвет се оказа опасно близък до крадеца

...
Съветник в Министерския съвет се оказа опасно близък до крадеца
Коментари Харесай

СКАНДАЛНО: Съветник в МС опасно близък с „крадеца на апартаменти“ доц. Манол Соколов

Съветник в Министерския съвет се оказа рисково непосредствен до „ крадеца на жилища “ доцент Манол Соколов! Новината заяви някогашният министър на опазването на здравето Костадин Ангелов.

Вече ви разказахме, че на 1 септември мистериозно умряла Лидия Чакърова, която приписала топ два жилището в столицата – на бул. „ Мария Луиза “ и в кв. „ Лозенец “, на началника на клиниката по хирургия в „ Александровска болница ” доцент доктор Манол Бонев Соколов и на кожния лекар доктор Евгения Божикова против грижи, само че си отива малко след „ договорката “.

Покъртителна история. Това написа във фейсбук ръководителят на комисията по опазване на здравето в Народното събрание проф. Костадин Ангелов във връзка следствието на Новините на NOVA и Вероника Димитрова за болната жена, която подарява жилищата си на лекари и по-късно почива мистериозно.

Реклама

Ето целия пост:

„ Любопитно ми е каква ще бъде позицията на министър-председателя Денков. Той постоянно взима отношение по тематики, свързани със опазването на здравето.

Това, което не знаете обаче е, че съветникът по здравни въпроси на премиера е в близки връзки с доцент Соколов, махленски в журналистическото следствие.

Затова и ще проследявам с голям интерес дейностите на Николай Денков по този въпрос “, заканва се Костадин Ангелов.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР