Съветът за електронни медии прие оставката на Константин Каменаров като

...
Съветът за електронни медии прие оставката на Константин Каменаров като
Коментари Харесай

СЕМ прие оставката на Каменаров, Кошлуков поема БНТ като и.д.

Съветът за електронни медии одобри оставката на Константин Каменаров като общоприет шеф на Българска национална телевизия, оповестяват БГНЕС и онлайн изданието на в.”24 часа”.

Той се отдръпва, откакто преди дни беше наказан условно за шофиране в нетрезво положение, а по закон съществуването на присъда е несъвместима с поста.
Българска национална телевизия ще има нов шеф – осъдиха Константин Каменаров Съвет за електронни медии ще стартира процедура по преустановяване на мандата и назначение на и.д.
За краткотрайно изпълняващ длъжността шеф Съвет за електронни медии избра програмния шеф (и съперник на Каменаров по време на състезанието през 2017 година – б.р.) Емил Кошлуков. По информация на БНР за него са дали своят вот трима от членовете на съвета, а един е бил " срещу ".

Заедно с Каменаров още от през днешния ден си потеглят и най-малко двама от членовете на Обществения съвет на Българска национална телевизия. Валери Запрянов е подал оставката си дружно с тази на някогашния към този момент шеф. Гергана Паси пък разгласи във „ Фейсбук”, че също излиза от структурата.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР