Съветът по детско хранене на Манитоба (CNCM) стартира своята годишна

...
Съветът по детско хранене на Манитоба (CNCM) стартира своята годишна
Коментари Харесай

да Супа за теб: Благотворителната организация в Манитоба стартира годишната кампания за набиране на средства за Седмицата на супата от камъни

Съветът по детско хранене на Манитоба (CNCM) започва своята годишна акция за набиране на средства за Седмицата на супата от камъни. Но не се безпокойте. В обяда ви няма да има камъни.

Привеждайки се в сходство със остарялата фолклорна приказка за чорба от камъни, история за общественост, която се включва, с цел да нахрани изтощен и гладен пасажер, Седмицата на супата от камъни се стреми да сплоти жителите и бизнеса в провинцията в поддръжка на задачите на съвета.

Като част от набирането на средства, 39 ресторанта се съгласиха да създадат фирмена чорба и да дарят по един $ от всяка сервирана купа за стратегии за закуски и хранене в учебните заведения в Манитоба.

„ В момента с над 400 учебни заведения в нашия лист и броя, който учебните заведения ни дават, става дума за 50 000 деца и младежи, които имат достъп до разнообразни стратегии “, сподели Виола...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР