Съвет за живота ви – разберете още сега какъв е

...
Съвет за живота ви – разберете още сега какъв е
Коментари Харесай

Съвет за живота ви: изберете едно слънце и разберете какъв е той!

Съвет за живота ви – разберете още в този момент какъв е той!

Различните небесни обекти могат да ни влияят по разнообразни способи, без значение дали са с ниска или висока сила. Когато нещата не ни се получават, не разбираме метода, по който се развиват.

Днес сме подготвили един необикновен тест.
Всичко, което би трябвало да извършите, е да изберете слънцето, което ви притегля най-вече и да прочетете известието, което ще ви даде верния съвет за живота. Не мислете прекомерно дълго!

Слънце номер 1
Скоро ще се сблъскате с сложни обстановки, които ще ви изтощят. Но от тях може да се получи нещо в действителност положително. Докато нещата се развиват през идващите няколко седмици, вие се пробвайте да научите колкото се може повече от този опит, тъй като мъдростта, която ще придобиете през това време, ще ви помогне доста в живота.

Слънце номер 2
Някои области от живота ви са отвън равновесие. Може да става въпрос за диетата, здравословната рутина, работата или взаимоотношенията.

Добре е да започнете да си водите дневник и да записвате метода, по който прекарвате времето си от пробуждане до лягане. Разгледайте дневника и ще разберете защо тъкмо изразходвате времето и силата си.

Вижте още: Обичта на бабата е една от най-важните в живота на детето

Слънце номер 3
Заради уменията за съпричастност и връзка с другите на прочувствено равнище е значимо да поставите здравословни граници. Много хора постоянно не осъзнават, че черпят сила от другите. Те не го вършат съзнателно, само че има огромен късмет да са прочувствено привързани към хората към тях. Ето за какво би трябвало да проверявате и оценявате по-често, с цел да не давате повече от нужното.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР