Сауната на терасата на шефа на КПКОНПИ Пламен Георгиев е

...
Сауната на терасата на шефа на КПКОНПИ Пламен Георгиев е
Коментари Харесай

Сауната на покрива на Пламен Георгиев - незаконна

Сауната на терасата на шефа на КПКОНПИ Пламен Георгиев е без документи. В община Слатина нямат документи за още две постройки на терасата, твърди кметът Наталия Стоянова, съобщи bTV.

Според констативния протокол става въпрос за обекти на съвсем 50 квадратни метра.

Това е втора инспекция на терасата-покрив. Първата е при предходния притежател, само че не е била доведена до дъно. През 2012 година като противозаконни са открити пристройка и остъклен заслон, настояват от общината.

Сега към този момент има сауна и сграда с размер 5 квадрата. Другите два обекта съставляват дървени навеси - с повърхност 38 квадрата и с 6 квадрата.

До края на седмицата ще бъде направен констативен акт с окончателните данни за разминаванията на терасата.

Той ще бъде изпратен на " Общинския строителен надзор ". Те би трябвало да връчат заповед за противозаконен градеж на притежателя.

По закон притежателят би трябвало да отстрани противозаконното за своя сметка, само че може и да апелира в съда.

Пред малкия екран Георгиев, който излезе в отпуска, до момента в който прокуратурата ревизира имотната му договорка, съобщи, че не е виждал констатациите. Той сложи въпроса за какво преди 7 години общината не си е свършила работата. Категоричен е, че не е бил наясно, че има нещо нелегално на терaсата и не би купил апартамент с такива постройки.

   
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР