Саул Алварез и Генадий Головкин е напът да се превърне

...
Саул Алварез и Генадий Головкин е напът да се превърне
Коментари Харесай

Подновиха преговорите за трилогията между Алварез и Головкин

Саул Алварез и Генадий Головкин е напът да се трансформира в едно от най-епичните надпревари в актуалния бокс, изключително след противоречивите решения през 2017 година и 2018 година, когато първо бе отсъдено тъждество, а по-късно съдиите малко пресилено дадоха повече рундове на мексиканеца. Още тогава всички упорстваха за трети мач, който към този момент четвърта година се бави, само че чакането наподобява е към своя край.

Еди Хърн от Matchroom Boxing се е заел персонално с тази задача, откакто подписа контракт на стойност $85 млн. с „ Канело “, с цел да провежда идващите му два дуела.

Първият от тях ще бъде против Дмитрий Бивол на 7 май, когато първенецът ще се опита да качи категорията до полутежка.

„ GGG “ пък има към този момент стихотворец ангажимент с Риота Мурата, който бе отсрочен в резултат на пандемията в края на предходната година.

Очакванията са двамата бойци да се оправят сполучливо с съперниците си, а по-късно ще възродят остарялото си съревнование за наслаждение на боксовите почитатели по целия свят.

Във Англия и Съединени американски щати слуховете са, че Хърн желае да събере двамата на 17 септември, само че още не е калкулирал дали мачът ще събере повече доходи, в случай че се състои в Европа или в Северна Америка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР