Съучениците на изчезналата безследно 17-годишна Ивана от Дупница й посветиха

...
Съучениците на изчезналата безследно 17-годишна Ивана от Дупница й посветиха
Коментари Харесай

Вижте какво направиха съучениците на изчезналата Ивана от Дупница

Съучениците на изчезналата безследно 17-годишна Ивана от Дупница й посветиха Деня на розовата фланелка, съобщи кореспондент на " Фокус “ . " В деня, в който споделяме НЕ на издевателството, споделяме ДА на поддръжката и съпричастността. Казваме ДА на другарството и вярата и подаваме ръка към Ивана и към всички тези, които се усещат сами “, споделиха съучениците на Ивана от Професионална гимназия по хранително-вкусови и химични технологии.

Те завързаха розови панделки на своите ръце. " Ние сме млади и постоянно не осъзнаваме грешките си. Не осъзнаваме, че с дейностите си можем да нараним родители, учители, другари, съученици, себе си. Но се учим. Бавно и бавно осъзнаваме какво оръжие държим в ръцете си - единение! И към този момент знаем по какъв начин да го използваме “, споделиха учениците.

Те показаха, че дружно със своите учители насочат зов към Ивана да се върне при тях, тъй като имат вяра, че вярата, която крепи сърцата им, е била с нея през всичките тези дни и ще я върне здрава и невредима на прага на учебното заведение.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР