Сътрудничката на Научно-изследователския институт по машиностроене Виктория Колесникова тества нова

...
Сътрудничката на Научно-изследователския институт по машиностроене Виктория Колесникова тества нова
Коментари Харесай

И Рамбо не е сънувал това: Девойка премина през минно поле и остана невредима

Сътрудничката на Научно-изследователския институт по машиностроене Виктория Колесникова тества нова екипировка, с която мина през минно поле, пишат съветски медии. Най-новата версия на защитната муниция устоя на детонация от пехотна мина. Тя също по този начин защищава боеца и от непосредствено попадение на снайпер от разстояние 100 метра.


Системата " Ратник-2 " сега е на тестване във Въоръжените сили на Руската федерация. Второто потомство от оборудването се отличава от първото с по-малкото тегло на портативната екипировка, покачвания клас отбрана на бронежилетката и съществуването на интегрирани системи на ръководство и средства за взаимозависимост.

Заедно с това върви инспекция и на редица нови принадлежности - термокамери и нощни мерници и друга електроника. Освен това се тестват и два нови автомата с диаметър 5,45 и 7,62 мм.

Екипировката " Ратник " е наричана още " комплекта на боеца на бъдещето ". Тя се явява част от общия план за повишение на бойната ефектевност и оцеляване на бойното поле на всеки обособен боец, с помощта на най-новите научни постижения в региона на бронираните материали, навигацията, системите за нощно виждане.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР