Сатиричният театър отбелязва 90-годишнината от рождението на Татяна Лолова. Различни

...
Сатиричният театър отбелязва 90-годишнината от рождението на Татяна Лолова. Различни
Коментари Харесай

Почит към голямата Татяна Лолова: Сатирата отбелязва 90-годишнината от рождението ѝ

Сатиричният спектакъл отбелязва 90-годишнината от рождението на Татяна Лолова. Различни генерации артисти към този момент се качиха на огромната сцена, с цел да влязат в незабравими функции на една от легендите на Сатирата. Събитието е част от Националната стратегия в нейна чест.

Стихията Татяна Лолова обичаше да се майтапи със своите години:

" Моля Ви се! Ще си пожелая при идващото изявление да не сте посмяла какъв брой ще навършва на 10 февруари. "

Винаги вярваше, че има какво още да даде.

Татяна Лолова: " Радвайте се на артиста, до момента в който е жив и здрав. Докато има сили. Той обича да играе до последния си мирис. "

Сатирата отдава респект на своите огромни звезди, връщайки фенове обратно във времето. Пример за това са и фотосите с незабравимите функции на Татяна Лолова. Тук още помнят рождените ѝ дни.

" Събираше в себе си всичките прояви на емоционалност. Особено, когато дойдеше нейният рожден ден и такива дати, тя ни събираше със фамилията си, събираше ни към масата и към нея. Сатиричният спектакъл беше част от нейното семейство ", сподели Калин Сърменов, шеф на Сатиричния спектакъл.

Любими функции, песни и стихове бяха показани на огромната сцена за огромната годишнина. На нея излезе и Стефания Кочева - актриса, която взе участие в сериала на Българска национална телевизия “Порталът ”. В него за последно видяхме и Татяна Лолова с роля на екрана:

" Нейната лъчезарност, нейният метод на работа, общуването с сътрудници, нейната усмивка. Нейният облик - тя е едно слънце. Това си припомняме. "

Разговорът с Татяна Лолова продължава и през днешния ден.

Стефания Кочева: " Бих ѝ споделила, че съм доста щастлива, че ходя по нейните стъпки и че за мен е чест да стъпвам по същата сцена. Бих ѝ се поклонила. "

Калин Сърменов: " Веднъж закъснях за зрелище. Отидох до нея и ѝ се извиних. И тя ми сподели: Не се притеснявай! Аз постоянно ще бъдат тук. И тя в действителност ще бъде тук в Сатирата. "


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР