Състоянието на Володя Стоянов се нормализира Състоянието на народния певец Володя

...
Състоянието на Володя Стоянов се нормализира
Състоянието на народния певец Володя
Коментари Харесай

След тежък Ковид: Володя Стоянов вече се възстановява

Състоянието на Володя Стоянов се нормализира
Състоянието на националния артист Володя Стоянов към този момент се усъвършенства след тежко изкаран Ковид. „Добре съм“, споделя изпълнителят, който през днешния ден навършва 61 години. Според околните му артистът към този момент е преборил ковид.

Това като по знамение се случило с горещите молебствия, които приятелите му отправяли към Бог и приятелката на Володя – баба Ванга. „Много е набожен. Всички му стискаме палци и, несъмнено, го чакаме да се причисли към нас на коледните тържества“, сподели Иван Драмов, ръководител на фондация „Ванга“, който непрекъснато се осведоми за положението на изпълнителя.

Володя Стоянов, който е изпял доста емблематични национални песни през живота си, чака да бъде изписан от ВМА малко преди Коледа. Възстановяването му обаче няма да е елементарно. „Ще създадем курбана, както съм заречен, единствено да го видя, че е жив и здрав и е измежду нас, да ни попее малко“, надява се Драмов.

Володя е признат в болница в извънредно тежко положение с двустранна пневмония точно на Димитровден, написа „България днес“. Вкарват го непосредствено в интензивно поделение, където прекарва цялостен месец.

Лекарите са безапелационни, че влошеното му положение е разследване на забавянето на лекуването. Певецът не се замисля, че може да е пипнал ковид, тъй като живее изолирано в Петрич и не се среща с доста хора.
 Володя Стоянов към този момент се възвръща след тежко изкаран Ковид сн. YouTube
Володя Стоянов към този момент се възвръща след тежко изкаран Ковид сн. YouTube
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР