Състоянието на Николай Николов се подобрява по-бързо от очакваното Добри

...
Състоянието на Николай Николов се подобрява по-бързо от очакваното Добри
Коментари Харесай

Добри новини за Плачи преди мача с Халкбанк

Състоянието на Николай Николов се усъвършенства по-бързо от предстоящото Добри вести получи треньорът на волейболния отличник Хебър (Пазарджик) преди семейството на турския Халкбанк (Анкара) от третия кръг на Шампионската лига. 

Диагоналът Трифон Лапков е имал ново скъсване на коремен мускул, само че след осъществения в понеделник медицински тест е открито, че към този момент няма следи от контузията и той ще може да вземе присъединяване в мача. Плачи разполага със стабилен избор на този пост и отсъствието на Лапков нямаше да се отрази сензитивно. 

От Хебър се похвалиха, че положението на контузения център Николай Николов се оказва доста по-добро от предстоящото. Николов получи контузия в рамото и не е играл от края на октомври. 
 Хебър гони първа победа в Шампионската лига Хебър гони първа победа в Шампионската лига
„ Вече стартира да раздвижва рамото, усеща се добре и скоро ще стартира тренировки “, разяснява президентът на Хебър Александър Иванов пред „ Мач Телеграф “.

Интересът в Пазарджик към мача с Халкбанк е голям и се чакат цялостни трибуни. 

От клуба са подготвили знаменца с емблемите на Хебър и Халкбанк, а от спонсорите на клуба са приготвили игри с материални награди. Турският отбор към този момент е в Пазарджик. Гостите са разгледали града, а нощес организираха и подготовка.

Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Шампионската лига за мъже и дами и Световното клубно състезание за дами, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР