Състоянието на хазната е добро и Пловдив ще започне нормално

...
Състоянието на хазната е добро и Пловдив ще започне нормално
Коментари Харесай

Хазната на Пловдив в добро състояние, данъците няма да се вдигат

Състоянието на хазната е положително и Пловдив ще стартира обикновено своята финансова Нова година. Това съобщи особено за читателите на Plovdiv24.bg зам.-кметът по общинска стопанска система Розалин Петков. 

С 6 500 000 лв. повече са парите по сметките на Общината съгласно доклад за края на месец ноември 2018-та в съпоставяне със същия интервал през 2017-та година. " Това е добре по всички параграфи, средствата са повече и считам, че ще преизпълним бюджета ", разяснява Петков. По думите му най-добре като перо върви " Данък придобиване на имущество ", въпреки като размер да не е променян с години. А това е индикатор, че платежоспособността на пловдивчани и компаниите е добра и по тази причина те закупуват доста парцели.

Добрата вест е, че нарастване на налозите за идната година не се чакат, с изключение на измененията, свързани с приетата от Народното събрание нова идея за установяване на налога за леки и товарни коли с механически позволена оптималната маса не повече от 3,5 тона. Какво още сподели зам.-кметът Розалин Петков - вижте в репортажа на Plovdiv24.bg. 

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР