Състоянието ми засега е много добро. Лека-полека започвам да се

...
Състоянието ми засега е много добро. Лека-полека започвам да се
Коментари Харесай

Константин Тошков: Ние сме борбен и сърцат отбор

" Състоянието ми към този момент е доста положително. Лека-полека стартирам да се завръщам към подготвителен развой и считам, че до началото на новия сезон ще съм подготвен изцяло. Предпочитахме да пропуснем Европейското състезание, тъй като има възможност този проблем, който имам, да се разрасне и за мое положително беше да го оставим да почине малко. Като цяло към този момент стартирам да се усъвършенствам. Имам дискова херния. Казаха ми, че ми би трябвало отмора, с цел да не се усложни казусът ", съобщи Тошков.

20-годишният плеймейкър записа междинни индикатори от 6.5 точки, 2.0 битки и 2.7 асистенции в 25 дуела от постоянния сезон на НБЛ с екипа на Ямбол. Тошков изрази своето мнение и за възможностите на " лъвчетата " на шампионата, който стартира в петък.

" Със сигурност тимът наподобява по напълно друг метод с съществуването на Емил Стоилов и Константин Костадинов. Те са извънредно опитни и положителни момчета и играчи. Като цяло равнището за мен се подвигна, само че и Румъния не е толкоз мощен съперник и би трябвало да гледаме действително над нещата. За мен възможностите ни за на Европейското са големи. Ние сме борбен и самоотвержен тим и считам, че в случай че момчетата се раздават по този метод, ще имаме огромни триумфи. Можем да се борим за промоция в Дивизия " А ", съобщи Тошков.

България е в група с Латвия, Унгария и Ирландия, като в първия си мач в петък се изправя против балтийския отбор.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР