Състезателят във хвърлянето на чук Валентин Андреев се класира на

...
Състезателят във хвърлянето на чук Валентин Андреев се класира на
Коментари Харесай

Андреев: През 2019 година сбъднах мечтата си

Състезателят във хвърлянето на чук Валентин Андреев се класира на 9-ото място в класацията за „ Най-добър млад състезател “. През предходната година той завоюва златен орден от Европейския юношески олимпийски конгрес в Баку.

„ Доволен съм от достиженията си и също, че съм награден на това събитие. Важното е, че хората виждат какво реализираме всички и ни правят оценка “, сподели Андреев.

"През 2019 година сбъднах една моя фантазия и станах първенец на огромен конгрес. Чух химна на България и направих доста хора горди с това. Мисля, че това беше особеното от предходната година. До в този момент постоянно съм бил втори и се веселя, че съумях да стана първи “, добави още той.

"Основната ми цел на Световното състезание сигурно е орден – без значение какъв. Винаги ще пъдя първото място. Много се надявам да взема подобен “, сподели Андреев.

"Със сигурност в този момент има по-голямо напрежение и боязън, да не се спънеш и да изгубиш това, което досега си постигнал. Все по-трудно става “, добави още той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР