Състезателката на волейболния Марица Пловдив Мария Кривошийска даде интервю пред

...
Състезателката на волейболния Марица Пловдив Мария Кривошийска даде интервю пред
Коментари Харесай

Мария Кривошийска пред БНТ: Със сигурност можеше да си свършим работата още по-добре

Състезателката на волейболния Марица Пловдив Мария Кривошийска даде изявление пред камерата на Българска национална телевизия след триумфа на нейния отбор с 3:0 гейма против ЦСКА в дербито на 4-ия кръг от родното състезание при дамите.

Националката на България съобщи, че несъмнено пловдивчанки са могли да се оправят и по-добре против " алените ", а също така изрази мнение, че тимът не би трябвало да има проблеми с акомодацията си сред мачовете в Шампионската лига и НВЛ.

" Доволна съм от целия тим. Със сигурност можеше да си свършим работата още по-добре. Все отново се поздравихме с успеха и това е най-важното ", стартира Кривошийска.

" Не би трябвало да ни повлиява тази бърза смяна в шампионатите. В последна сметка би трябвало да умееш бързо да се адаптираш, когато играеш постоянно с толкоз разнообразни противници. Със сигурност има разлика - тимовете в Шампионската лига играят доста бърз и спретнат волейбол, а също така имат и доста ръстови състезателки, каквито в България няма ", продължи тя.

Волейболистката, която се подвизава на поста централен блокировач, описа още малко и за вътрешната конкуренция в състава на Марица Пловдив.

" Със сигурност би трябвало да се бориш за своето място във всяка една подготовка без значение в кой клуб си. Както си горе, по този начин може и да си долу. Когато имаш повече конкуренция в тренировките, това изкарва максимума от теб. Освен това когато тренираш настойчиво през седмицата, това изкарва най-хубавите неща по време на мача ", приключи Мария Кривошийска.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР