Състезателите от националния отбор по вдигане на тежести, които спечелиха

...
Състезателите от националния отбор по вдигане на тежести, които спечелиха
Коментари Харесай

Националите по вдигане на тежести ще се откажат, ако треньор на отбора не бъде Иван Иванов

Състезателите от националния тим по повдигане на тежести, които завоюваха 5 златни, 1 сребърен и 2 бронзови медали на Европейското състезание в Тирана, се сплотиха към мнението, че ще се откажат от тима, в случай че негов треньор не е Иван Иванов. Последният е в спор с президента на федерацията Неделчо Колев, поради което работи към този момент половин година без контракт и заплата.

 

" Благодаря на Иван Иванов. Въпреки проблемите с федерацията, не престанаха да ни поддържат. Доста хора се пробваха да ни спъват. Ако не беше треньорът, нямаше да се представим на това равнище. Най-кофтито беше, че Неделчо Колев не ни поздрави. Не е човешко, тъй като ние нямаме никаква виновност ", разяснява на конференция европейският първенец Валентин Генчев.

 

" Искаме промени във федерацията. Не сме окей с това управление. Неделчо Колев не е индивидът, който би трябвало да бъде президент. Иван Иванов ни помагаше финансово и по всевъзможен метод. Съединението прави силата и може да реализираме доста триумфи, в случай че се обединим ", добави различен първенец от шампионата Ангел Русев.

 

" Нека да оставим работата на хората, които могат да я правят. Неделчо Колев не става, да се пренасочи другаде. Ако не бяха тези треньори, всичко щеше да завърши от дълго време. Ако е мъжага, Неделчо Колев би трябвало си отиде. Той не съставлява нищо без състезателите и треньорите. Ако желае, може да отиде да подвига самичък ", бе мнението на европейския първенец Христо Христов.

 

С мнение се включи и различен златен медалист от шампионата - Дейвид Фишеров, който е пътувал с колата си до Белград, където я е оставил на паркинг и си е купил билет за Тирана с персонални пари. Състезателите описаха, че 5-6 месеца са били на лагери и са спазвали режима, а пътуването им за Европейското състезание е било призрачен сън, като са станали в 3 часа през нощта за полет, който е бил анулиран. При втория полет до Франкфурт са имали 20 минути да сменят терминала, като са тичали през цялото летище.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР