Състезателите от карате клуб Ронин 11“ спечелиха златен и бронзов

...
Състезателите от карате клуб Ронин 11“ спечелиха златен и бронзов
Коментари Харесай

Каратистите от „Ронин 11“ спечелиха два медала от К1 в Хърватия

Състезателите от карате клуб „ Ронин 11 “ завоюваха златен и бронзов орден на Световна младежка лига от K1 в хърватския град Пореч . С купа победи Петър Михайлов , а Борис Ханджиев се отличи с влиятелен бронз. В конкуренцията се впуснаха общо над 3200 състезатели от 78 страни .

„ Изключително съм горделив с представянето на спортистите, които потвърдиха, че с доста труд и неизменност идват и положителните резултати. Щастлив съм, че виждам толкоз доста млади момчета и девойки, които са отдадени на спорта, имат голям хъс за победа и следвайки духа на великодушие показват своята отдаденост към спорт, който учи най-много на дисциплинираност и себеусъвършенстване “, съобщи ръководителят на Управителния съвет на клуба Илиян Мечков .

Постижението на Петър Михайлов е първото сходно за страната ни в тази възрастова група. По пътя си той победи състезатели от седем разнообразни страни .

За Борис Ханджиев почетното трето място при децата до 14 години пристигна след пет изиграни срещи . На девето място приключи Мартин Михов , а неговото класиране също е повече от сполучливо, защото в категорията му се с ъстезаваха общо 96 участника .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР