Състезанията бяха подарък за къртовския труд, който влагахме в тренировките.

...
Състезанията бяха подарък за къртовския труд, който влагахме в тренировките.
Коментари Харесай

Лаура Траатс: Не приех леко оттеглянето, световното трябваше да е бонус

Състезанията бяха подарък за къртовския труд, който влагахме в тренировките. Това показа олимпийската шампионка с ансамбъла Лаура Траатс в предаването " 120 минути " по bTV.
Снимка: Reuters
Този уикенд грациите от ансамбъла трябваше да излязат на килима в Япония и да показват за последно превъзходните си съчетания на международното състезание. Траатс обаче получи травма, а докторът на националния тим изрично забрани нейното присъединяване.

Затова отборът ни се отдръпна от конкуренцията.

" По-добре съм, първоначално бях с по-смесени чуства и страсти, защото не одобрих леко метода и повода, поради които се оттеглихме ", показа Лаура.
Снимка: Lap.bg
Проблемът й е в шийните прешлени. Има дискова херния на врата. Болката й се обостря по време на подготовка в Япония преди старта на шампионата на планетата.

" Усетих мощна болежка, която тръгваше по нерва на дясната ми ръка, с която изхвърлям, хващам. Това е комфортната ми страна. Изкарахме и двете тренировки, макар че виждах, че нещата не са по никакъв начин добре. Докторът го е разискал с госпожа Илиана Раева и тя по-късно ни сподели, че приключва присъединяване ни. "
Снимка: Reuters
" За мен беше доста тежко, сълзите ми веднаха текнаха. Това е един непосилен труд, надпреварите бяха подарък, а тренировките - тежката част. Преживяхме доста на тренировките, на надпреварите просто трябваше да оберем плода на труда ни, а по този начин освен моя, само че и на целия екип, на тима отиде напразно. "
Снимка: Любомир Асенов, LAP.BG
Лаура Траатс разкри, че е получила голяма поддръжка от най-близките си приятелки - девойките от ансамбъла, с които през последните пет години покори всички върхове.

" Когато имаме дадена цел, сме подготвени да минем през всичко, с цел да я реализираме. Нашата беше олимпиадата, ние я постигнахме. Това международно състезание беше като бонус за нас, искахме да приключим кариерата си с него. ", сподели още Лаура и добави, че и отсега нататък счита да се занимава с художествена гимнастика.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР