Състезанието сега е не да се създаде кабинет, а да

...
Състезанието сега е не да се създаде кабинет, а да
Коментари Харесай

Д-р Николай Михайлов: Не вярвам да могат да съставят кабинет

„ Състезанието в този момент е не да се сътвори кабинет, а да се произнесат думи, които да импонират на електората и най-малко ще лимитират вреди, а най-много ще прибавят гласове. Това е избирателен спектакъл. Отново сме в предизборна обстановка ”.

Това съобщи психиатърът доктор Николай Михайлов в рубриката „ Срещу течението ” по Нова телевизия.

„ Не имам вяра да могат да сформират кабинет. Основните две партии произнесоха доста тежки почни заклинателни думи по адрес на другата партия. Защо?Защото главен пункт в политиката на Кирил Петков и Асен Василев е да отстранят " патологията ГЕРБ " и особено " аномалията Бойко Борисов ". Имаше междупартийно единодушие по този въпрос. Но в този момент натискът е да се не помни събитието, че някой е бил подкупен, дали е бил подкупен, доколкото има належаща задача да бъде формирано държавно управление ”, сподели още доктор Михайлов.

 

" В началото Борисов като че ли надделяваше със спокоен звук. Сега влезе в личната си рецесия, тъй като е притиснат да се произнесе за ориста на неговия мандат. Топката е в полето на Борисов, който ще би трябвало да се оправя. Въпросът тук е кой ще се откаже от огромната отговорност да отпадне от усилието да сътвори кабинет. Това - още веднъж по съмнение, би уязвило престижът му предизборни ", проучва доктор Михайлов.

 

Демократична България схващат, че Политическа партия търпят вреди, отговори доктор Михайлов на въпрос за какво Демократична България мълчат.

 

Според анализатора не можем да си представяме, че вероятно държавно управление би издържало четири години. " Акад. Денков няма експертиза да бъде министър-председател ", счита той. Според него протестната сила не е амортизирана.

 

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!  

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР