Съставихме списък с най-досадните (буквално до скърцане със зъби) фрази,

...
Съставихме списък с най-досадните (буквално до скърцане със зъби) фрази,
Коментари Харесай

Ето ги най-досадните мъжки фрази, които вбесяват жените

Съставихме лист с най-досадните (буквално до скърцане със зъби) изречения, които постоянно чуваш от половинката си. Мъже, в случай че четете това - откровено ви молим, избягвайте всички тези изречения! Нека има мир във връзките ви!

" Не ми пука "

Универсален мъжки отговор на всеки въпрос: " Каквo ти се хапва - месо или риба? " - " Не ми пука ". И тогава слагаш рибата на масата и получаваш изкривена физиономия - " Ето, виждаш ли, въпреки всичко си желал месо. Тогава приказва! "

" Казах ти! "

" Казах ти " е двустранно дразнеща фраза, тъй като, когато си предизвестила половинката си, знаейки, че нещо ще се случи, а той не те е послушал - и то се случи... Е, няма по какъв начин да не кажеш, че си го предизвестила. Ответният вариатн също може да те извади отвън нерви...

Да, вие предупредихте, че в случай че една жена направи това, тогава това ще се случи по този метод. Но няма потребност да се повтаря това 300 пъти по-късно, което към този момент се е случило. Вече разбираме, че сме се объркали. И няма потребност да подсещаме за това още един път.

" Вие дамите... "

Няма значение мъжът какво ще каже по-нататък. В главата ти незабавно ще светне алена лампа: " Всички са идентични! Идиот ". Етикетът " стеснен " няма да излезе от главата ти и незабавно ще пристигна ред на прекомерно сериозен и ядосан диалог.

" Как си дала толкоз пари за тези обувки? Ти си луда! "

Няма потребност да се дразниш, само че е неизбежно... Разбери, че той самият няма по какъв начин да знае какъв брой коства хубостта ти на месец - и в никакъв случай няма да му кажеш точната сума, даже и под клетва. В последна сметка желае да излиза с добре изглеждащо момиче, нали?

" Тази звезда е за теб "

Романтичен сребролюбец... Да, по-добре е да ти купи цветя или да те предложения на кино или ресторант. Все отново и сама можеш да си присвоиш случайна звезда от небето.

" Ще забележим "

Щом сте стигнали досега " ще забележим " към този момент е ясно, че първия път няма да постигнеш нищо и би трябвало да повториш въпроса най-малко два пъти, написа " Флагман ". Но когато за десети път го помолиш да реши по кое време фактически ще заминете за отмора и получиш отговора - " Ще забележим ", е доста евентуално да го оставиш да си гледа самичък...

" Ако ти харесва... "

Така! Нека сме наясно - дамата не желае позволение да си купи тази синя рокля, за която си мечате два дни... Ясно е, че щом й харесва - значи я желае! Ако не, тогава нямаше да се чуди въобще, нали?

" Уау, паркира добре. Страхотна си! "

Разбира се, ние сме дами и сме тъпи маймуни, на които не може да бъде разрешено да карат. А това, че паркираме обикновено е от категорията на фантастиката. Почти като да видиш еднорог.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР