Съставът на експертната комисия за присъждане на Наградата на Шумен“

...
Съставът на експертната комисия за присъждане на Наградата на Шумен“
Коментари Харесай

Избраха експертната комисия за присъждане на „Наградата на Шумен“ в системата на образованието и науката

Съставът на експертната комисия за отсъждане на „ Наградата на Шумен “ в системата на образованието и науката за 2021 година беше избран през днешния ден по време на съвещание на Постоянната комисия по култура, обучение и просвета към Общинския съвет.

По статут експертната комисия се състои от седем души и се оглавява от ръководителя на просветната комисия Албена Иванова-Неделчева. За членове бяха определени Даниела Савчева – шеф на отдел „ Образование, просвета и развиване “ в общината, Ралица Добрева – мл. специалист „ Предучилищно обучение и личностно развиване “ в общинската администрация, Живка Тонева – член на ПК по култура, обучение и просвета, Десислава Борисова – ст. специалист по математика в РУО-Шумен, проф. Чавдар Сотиров от ШУ „ Еп. К. Преславски “ и доцент доктор Геновева Стайкова от Земеделски институт – Шумен.

Предложения за почитане с „ Наградата на Шумен “ в системата на образованието и науката се подават документално до Постоянната комисия по култура, обучение и просвета в период до 11 март 2022 г.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР