Съставът на Ботев Враца осъществи изходящ трансфер, след като продаде

...
Съставът на Ботев Враца осъществи изходящ трансфер, след като продаде
Коментари Харесай

Ботев Вр продаде защитник на шампиона на Мароко

Съставът на Ботев Враца реализира произлязъл трансфер, откакто продаде централния бранител Меси Биатумусока на първенеца на Мароко ФАР Рабат.

Националът на ДР Конго изкара при врачани един сезон, в който изигра 25 срещи и осъществя 1 гол.

Добрите му изяви в родната Първа лига пък са привлекли вниманието на редица тимове по думи на изпълнителният шеф на Ботев Враца Тихомир Алексов, само че в последна сметка от управлението на клуба са решили да одобряват офертата на ФАР Рабат.

" Получихме няколко предложения за Меси това лято. Той е футболист, който бихме желали да задържим и да продължи да играе за Ботев, само че въпреки това даваме благоприятни условия на нашите играчи да се развиват. С ФАР Рабат той ще играе в Шампионската лига на Африка, което за него е крачка напред. Трябва да напомним, че Меси дойде при нас като свободен сътрудник от кипърската втора дивизия и тук разпростра капацитета си. Може единствено да му пожелаем триумф в новия клуб ", разяснява Алексов.

В същото време Меси Биатумусока благодари на всички за прекараното време във Враца и пожела триумф на отбора през новия сезон.

" Бих желал да благодаря на моите съотборници, треньорът Даниел Моралес и целия щаб, на управлението за всичко. И несъмнено желая да благодаря на същинските почитатели на Ботев, които постоянно ни подкрепяха, даже когато имахме по-трудни моменти. Пожелавам всичко най-хубаво на Ботев Враца и постоянно ще бъда ваш почитател. Само Ботев! ", съобщи бранителят.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР