Съставът на Англия ще си раздели премия от общо 13

...
Съставът на Англия ще си раздели премия от общо 13
Коментари Харесай

Бразилците взимат най-голям бонус, ако станат световни шампиони

Съставът на Англия ще си раздели награда от общо 13 милиона паунда, в случай че успее да стигне до международната купа в Катар. Според „ Дейли Мейл “ бонусът е двойно по-голям, в сравнение с е било дадено на тима за предходния Мондиал. Селекционерът на „ трите лъва “ Гарет Саутгейт пък ще добави три милиона към годишната си заплата от шест милиона паунда, в случай че изведе Англия до трофея. 

Според същия източник
бонусът на англичаните е еднакъв с този на страни като Германия и Белгия. Най-голяма финансова премия обаче могат да получат бразилците. „ Дейли Мейл “ не загатва какъв е точният размер, само че прецизира, че средствата за бонуса ще дойдат от контракта с „ Найк “ за оборудването на Бразилия, съгласно който локалната федерация получава по към 30 милиона годишно. 

Иначе съгласно наградния фонд на ФИФА спечелилият на Мондиал 2022 ще получи 35 милиона паунда (40 милион евро), а приключилият на второ място – 25 милиона. Тези пари обаче отиват за съответните федерации, които сами вземат решение какъв % от тях ще провиснал като
бонуси за играчи и треньори.
   

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР