Състав на Софийският апелативен съд остави в ареста обвиняемия В.Д.

...
Състав на Софийският апелативен съд остави в ареста обвиняемия В.Д.
Коментари Харесай

Оставиха в ареста мъжа, прегазил жена в Самоков

Състав на Софийският апелативен съд остави в ареста обвинения В.Д. 23-годишният мъж е в ареста от 22 юни, след осъществено от него пътнотранспортно произшествие в Самоков. При случая тежко пострада 49-годишна жена. Апелативният съд не почете молбата за изменение на мярката му за неотклонение „ задържане под стража “ в по-лека и го остави в ареста, оповестиха от прокуратурата, представени от БГНЕС. 
Около 10:30 часа на 12 юни при маневри в центъра на Самоков 24-годишният мъж блъсна и прегази два пъти служителка на зоната за платено паркиране. Инцидентът стана пред аптеката до районно управление (на МВР) - Самоков. В резултат на дейностите му е породена политравма на гръдния панер на потърпевшата жена, довела до разстройство на здравето краткотрайно рисково за живота й. Пътнотранспортното произшествие било осъществено от него след приложимост на наркотични субстанции. След случая лидерът избягал от местопроизшествието, само че по-късно е бил открит от проверяващите органи и 10 дни след случая е арестуван.
В днешното правосъдно съвещание съдът е приел доводите на прокурора от Софийска апелативна прокуратура за аргументираност и правомерност на постановеното първоинстанционно определение, с което е отказано мярката за неотклонение „ задържане под стража “ да бъде променена в по-лека и е оставил обвинения в ареста.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР