Състав на Районния съд в Казанлък постанови задържане под стража

...
Състав на Районния съд в Казанлък постанови задържане под стража
Коментари Харесай

Задържаха под стража шофьора, организирал 360-километрова гонка с полицията

Състав на Районния съд в Казанлък постанови задържане под стража за 29-годишния Васил Станков. В сряда против четвъртък той и пътуващите с него още двама мъже не стопираха на сигнал за рутинна полицейска инспекция и бяха преследвани от органите на реда 360 километра.
Обвинението ще желае непрекъснат арест за водача, който полицията гони 360 км На 29-годишния Васил ще бъдат повдигнати три обвинявания
Районният съд в Казанлък реши, че без значение от чистото си правосъдно минало. 29-годишният Васил може да опита да се укрие от органите на реда.

Като причини за това беше посочено, че мъжът на два пъти е опитал да избяга от полицията. Първият път по време на преследването на автомобила, и вторият откакто колата е спряна наложително, а Васил побягва и е хванат след четиричасово търсене.
Главният секретар на Министерство на вътрешните работи за гонката тази нощ: Шофьорът на преследвания автомобил е избягал Двамата арестувани към този момент отхвърлят да дават показания
В правосъдна зала стана ясно, че мъжът е направил самопризнания и е склонен с две от обвиняванията – за пътно безчинство и за неуважение на разпоредби на длъжностно лице. Той обаче отхвърля да е карал под влияние на опиати.

Двамата спътници на Васил – на Денислав на 23 и Владимир на 32 години, евентуално ще бъдат привлечени като очевидци на прокуратурата.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР