Съсобственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски се закани, че ако

...
Съсобственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски се закани, че ако
Коментари Харесай

Крушарски: Дали имам доверие на Бербатов? Футболистите са научени само да взимат пари

Съсобственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски се закани, че в случай че Димитър Бербатов се кандидатира за президент на БФС, ще се кандидатира и той. Бизнесменът е безапелационен, че ще вземе повече гласове от легендата на българския футбол. Доводът на Крушарски е, че футболистите единствено взимат, а не дават пари и изиска публицистите да го опровергаят с най-малко едно име.

" Казвал съм ви го няколко пъти и отново ще ви го повторя. Ние би трябвало да си оправим нашата кошарка. Всеки клуб да оправи себе си и да стартира да създава. Футболът е като дружество - би трябвало да работим ние, да сътворяваме и тогава да търсим. Боби Михайлов ли ще ми реши проблемите? Бербатов ли ще ми реши проблемите? Кой ще ми ги реши, в случай че аз самичък не си ги реша? Ние сме неповторими казанът да няма похлупак.
 Унгарците са в София, готвят се за митинга против БФС
Унгарците са в София, готвят се за митинга против БФС

200 от тях се включват в всеобщото събитие против ръководството на Михайлов

Знаете ли за какво? Защото всички се дърпаме надолу. Това е целият проблем. Ще помоля сътрудниците - стига с тези сензации, да работим дружно и да бутаме в една посока! Ако се кандидатира Бербатов, ще се кандидатирам и аз. Казвам ви го най-отговорно. Този път ще се кандидатирам и мисля, че ще взема малко повече гласове от него.

Дали вярвам на Бербатов? Футболистите са научени единствено да взимат пари. Някой футболист да е извадил пари за футбола? Кажете ми един, само че бързо. Няма. Тогава какво желаеме? Искаме да управляваме пари. Как ще ги управляваме, когато не сме изкарали 5 лв. от някакъв непряк труд? Ако би трябвало някой да се сърди на Боби, аз би трябвало да се дразня най-вече. Защото той бутна моят другар Батето. Ако някой не помни, аз помня по какъв начин стана промяната. Защо да му се дразня? Било е такова време, пристигнало е времето. Минало-заминало. Оттук нататък би трябвало да работим градивно.

Батето беше тръгнал по веднъж, по който намираше пари и управляваше малко по-различно от в този момент. И съдийската комисия, и всичко. При него нямаше шест-пет. Не се церемонеше пред никой. Казваше: аз съм самостоятелен, тъй като от мен нищо не зависи.
 Цяла България демонстрира какво мисли за Михайлов и БФС
Цяла България демонстрира какво мисли за Михайлов и БФС

Време е за митинг

Така че някои да се позамислят малко. Да се откри някой, хайде, аз съм стар към този момент, само че не съм за отписване, ще изкарам още някоя друга година, да турим ред и да видят за какъв брой време ще се оправят нещата. Ако България няма тим, който да се демонстрира след една година, аз да не съм Христо Крушарски. Това го демонстрирах и в Локомотив. Видяхте го. Никой не ми вярваше, всеки ме плюваше и ми викаше " този е селяндур ". Какво стана най-после? Започнаха да ми целяват ръката ", обясни Крушарски.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР